2010-02-12

En påminnelse till mig själv - del 2 (eller något sånt)

Idag gjorde jag en variant av det här. Higgins och jag kom hem med bilen från hundmatsaffären, körde upp framför garageporten, klev ur bilen för att gå och öppna porten. Stack ner handen i fickan och ingen nyckelknippa!!?? Letade i alla fickor på både jacka och jeans och hittade allt från plånbok till levergodisar och pappersnäsdukar. Men ingen nyckelknippa. Gulp! Att komma in i garaget skulle jag ju kunna lösa genom att ringa till mina föräldrar som har bilen i samma garage, men hur sjutton skulle jag komma in i lägenheten? Precis när jag tänkt det kom jag på att det varit lite mer rörigt än vanligt när Higgins och jag skulle ge oss iväg, kanske låg nycklarna på passagerarsätet? In i bilen och kollade under hundmatspåse, koppel och mina vantar, och självklart låg min nyckelknippa där. Måste komma ihåg att alltid stoppa ner nycklarna i fickan när jag använt dem och inte behöver dem längre.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att du hittade dom i alla fall.

Uttan sa...

Å Jag som trodde att det var bara Jag som inte kan hålla reda på mina nycklar....Och varje gång tänker jag nu måste jag skärpa mej men men hur många gånger har jag inte vänt ut och in på handväskan för att hitta nycklar och sedan upptäckt att de ligger i fickan.

Ha en go Lördag!
Kram!

Yvonne L sa...

Renathe: Väldig tur!

Uttan: Jag brukar stoppa ner nycklarna i fickan direkt när jag låst upp alla dörrar, men idag missade jag det och slängde helt enkelt bara vantar och koppel på passagerarsätet utan att ha gjort det. Det var bra nervöst där ett tag!

Synnøve. sa...

Jag blir helt kall om jag inte hitar mina nycklar när jag ska låsa upp.

Tur du hittade dem.
klems.

Yvonne L sa...

Synnøve: Det är verkligen jätteläskigt när man inte hittar nycklarna. Som tur är händer det mig inte så ofta.