2010-02-24

Smått irriterande

Helt plötsligt gick det inte att skriva nya blogginlägg eller redigera gamla inlägg, texteditorn stod och laddade och laddade men ingenting hände. Efter lite sökande efter svar på varför hittade jag tipset att byta tillbaka till gamla texteditorn. Testade det och nu kan jag både skriva nya inlägg och redigera i gamla. Men jag tycker inte om gamla texteditorn nu när jag vant mig vid den nya! Hoppas problemet - vad det nu än är - löser sig snart så jag kan fortsätta använda mig av den nya.

6 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Jag bloggar på blogg.se så jag har ingen aning om vad du pratar om, men hoppas det löser sig. ;)

Yvonne L sa...

Em: Om du också hoppas på att det löser sig snart även om du inte använder blogspot så blir det nog snart en lösning! :D

Wannabe sa...

jag hade också problem med det igår fram till kvällen, då funkade det igen. Jag har inte testat idag men det borde vara okej hoppas jag, för jag har också vant mig vid den nya och tycker bättre om den :-)

Synnøve. sa...

Japp. tröbbel jag med. Men gav upp och gick och la mig. Ska testa idag och se om det går.
Klems.

mille sa...

Du som är en hacker i bloggsammanhang.
Vet du hur man lägger in, "Add To Blogger"
Jag var inne på en blogg och där kunde man klicka på en sådan icon och då infogades en liten bild på bloggen på min sidan. Det var väldigt smidigt och bra.
Men som sagt, vet ju inte hur man gör???

Yvonne L sa...

Wannabe: Jag var så trött på besväret igår att jag inte ens orkade kolla igår kväll, men jag bytte tillbaka till nya editorn nyss, och det verkar funka!!

Synnøve: Det verkar funka idag, de fick nog ordning på felet.

Mille: Haha! Hacker är jag nog inte, men jag är rätt envis och klurar oftast ut hur man ska få något att funka, i alla fall när det är saker man inte behöver koda själv.
Jag tror att det där "Add To Blogger" kan vara någon av de olika gadgets man kan lägga till? Jag ska försöka kolla och så återkommer jag...