2010-02-26

Fram och tillbaka

Efter all snö som kommit verkar det nu vara annat kaos på väg. Här har temperaturen legat runt nollgradigt hittills idag. Imorse när vi var ute på promenad så var det grått, disigt och lite halvtrist, men nu har solen tagit sig fram lagom till eftermiddagspromenaden. Det verkar säkrast att hålla extra uppsikt när man går på trottoarerna, i Stockholm så har ju ett par personer fått istappar i huvudet och några bilar har blivit totalförstörda av fallande isblock. Jag kollade just på lokaltidningarnas sidor, men det verkar inte ha hänt något sånt här i Eskilstuna i alla fall. Hoppas vi slipper det, jag tycker jag sett takskottare och isknackare överallt i flera veckor nu, och trottoarerna som är extra riskfyllda verkar vara avspärrade. Man får nog vara glad också att man inte ska ge sig ut på vägarna och ta sig till de olika sportlovsorterna, det är bara att hoppas på att trafiken flyter på smidigt och att alla kommer fram helskinnade till sina resmål.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jo minsann. Nu börjar blötsnön. Tugnt att skotta och blaskigt för hundtassarna.
Passa dig för istappar och snöras!
Ser dock fram mot barmarken!!!!

Yvonne L sa...

Renathe: Det droppar verkligen för fullt nu, inte roligt för hundtassar. Snö slipper jag ju i alla fall skotta. Men visst ser man fram emot barmark nu!

Synnøve. sa...

Ge mig minusgrader! Flera minusgrader!
Vill inte ha tung blötsnö. Vill ha fin vit lätt snö. Iallafall ett tag till.
Kramen.

Yvonne L sa...

Synnøve: Blötsnö är inte roligt, men nu är det ju snart mars så då får våren gärna komma! Fast det vore ju skönt om det inte var så blött!