2010-02-17

Oj, en award!

Kikade in hos whatthefuckdotcom och upptäckte att hon skickat vidare den här awarden till mig.

Regler

1. Kopiera awarden på din blogg.
2. Länka till den person som givit awarden
3. Berätta sju intressanta fakta om dig själv!
4. Ge bort awarden till sju stycken.

Sju saker om mig
 1. Jag hade bestämt att inte göra såna här utmaningar mer för de är ju frivilliga att anta, men wtfdc's motivering till varför jag fick awarden av henne fick mig att smälta. Tack!
 2.  När jag var liten hade jag en sommar två kaniner som hette Tjorven och Stina. Jag brukade sitta utanför deras bur mest hela dagarna och prata med dem.
 3. Jag har oftast fruktansvärt livlig fantasi så när jag i yngre tonåren sett Hitchcocks "Psycho" på tv vågade jag knappt inte duscha på flera månader. Jag var helt övertygad om att det skulle stå en galning på andra sidan duschdraperiet och hugga ner mig med en förskärare.
 4. Sommaren jag fyllde 11 eller kanske 12 gjorde jag en ordentlig vurpa med min cykel i början av sommaren vilket innebar att jag inte fick bada på nästan hela sommaren. Jag hade nämligen stora skrapsår över hela vänster ben som tog veckor innan de var helt läkta och utom risk för infektioner.
 5. Möjligtvis var det den vurpan som gjorde att min vänstra knäskål är snedvriden, något som gjort mitt vänsterben något svagare än det högra.
 6. Jag har fått personal i informationsdisken på Arlanda att skratta åt mig, eller snarare åt min fråga. När jag 1984 skulle åka till Israel och jobba som volontär på kibbutz hade jag aldrig varit utomlands tidigare - Norge och Finland räknas inte eftersom man inte behövde pass för att åka dit. Jag hade alltså aldrig flugit tidigare och visste faktiskt inte hur man skulle bete sig, så för att inte göra mig till allmänt åtlöje gick jag till informationen och frågade hur man gjorde. Anledningen att personalen började skratta var att de aldrig tidigare fått den frågan, men de tyckte att fler förstagångsflygare borde fråga dem om tips.
 7. Jag började just fundera på varför det ska vara just sju saker man ska berätta om sig själv, har det något med "Snövit och de sju dvärgarna" att göra? (Förklaring till detta "fakta" se fakta nr 3 i min lista.)
När det gäller att skicka awarden vidare brukar jag säga att de som vill får ta den med sig, men den här gången ska jag försöka skicka till om inte sju så i alla fall några stycken.

 1.  En kamera ett liv - för alla vackra bilder.
 2. Wannabe - för att hon pluggat i Eskilstuna där jag bor ;0)
 3. Flitiga Flisan - för att hon nyligen varit och åkt skidor i Åre.
 4. Renathe - för att hon nyligen startat en "vanlig" blogg, och för att hon gör fina och ovanliga smycken i plast.
 5. Hörni - för att det alltid brukar vara hon som skickar utmaningar till mig
 6. Bia - för att jag följt henne och hennes fantastiska foton under flera år
 7. Livet i byn - för att det faktiskt är hennes förtjänst att jag började med Higgins hemsida för drygt 8 år sen. Utan den är det tveksamt om jag börjat med någon egen hemsida eller blogg alls.
Ni som jag skickat utmaningen till kom ihåg att den är frivillig att anta!

6 kommentarer:

Gun sa...

Tack så mycket! Jag ska fundera på hur jag ska göra, har redan fått åtta liknande awarder för inte längesedan, men vem vet, jag kanske kommer på sju saker till att berätta!:)

whatthefuckdotcom sa...

Kul att du tog den :)... nr 3 drabbade mig också... men jag löste det genom att slita ner duschdraperiet, det blev lite blött och det blev mer att torka... men jag lever ;)

Anonym sa...

Tack snälla för awarden! Tackar dock nej till att skicka den vidare och hoppas att ingen blir ledsen över det. Jag är ju nybörjare och har inte lärt känna sju bloggare än tror jag.....eller åtminstone så har jag det att skylla på ;)

Hej hopp!

Yvonne L sa...

Gun: Du får göra precis som du vill, det är frivilligt!! :0)

wtfdc: Jag överlevde jag också, trots att jag lät draperiet sitta uppe! ;0)

Renathe: Varsågod! Jag tror det var första gången jag faktiskt skickade vidare en sån här utmaning, oftast brukar jag bara svara och så får den som vill ta sig an det hela.

Synnøve. sa...

Grattis till den.
Du har förtjänat den.

Kul att läsa lite vad du skrev.
Klems på dig.

Yvonne L sa...

Synnøve: Äsch, förtjänat och förtjänat vet jag inte, men det är ju alltid roligt att få uppskattning.