2010-02-13

Februari (43 av 365)

Så här såg det ut för några dagar sedan på platsen för min månadsbild. Jag har haft lite funderingar varje gång jag gått förbi vart jag stod när jag tog bilden i januari, men det här är den bild som mest överensstämmer med januaris bild. Jag har fotat ur olika vinklar nästan varje gång jag passerat, så om någon i någon byggnad intill sett mig börjar de nog fundera på om jag lider av någon sorts manisk åkomma.

Länkar till övriga deltagare i 365 under 2010 hittar du här.

14 kommentarer:

Charlotta sa...

Hihi, den här utmaningen är utmanande på många sätt! Och därmed utvecklande både för fotografering och personlig utveckling. Jag är fortfarande jättefeg för att fota där andra människor rör sig. Men många av årets tema kommer att kräva att jag fotar där jag syns. <:-o Läskigt!

Yvonne L sa...

Charlotta: Visst är det utvecklande! Jag tycker inte heller om att fota bland en massa folk, så jag försöker undvika att göra det när det är för mycket folk runtomkring! :D

Ingrid sa...

Det känns skönt att Ni också har vinter, någon rättvisa får det ju vara...

~Livet i byn

Yvonne L sa...

Livet i byn: Den här vintern är riktigt rättvis! För en gångs skull har vi riktig vinter och det tycker jag är jättebra!

anemonen sa...

Vackert fotat, och du som fotograf så beter man sig lite lustigt ibland:D

Gun sa...

Hahaha, ja vad ska de tro.. Äsch, strunta i det. Det är många som fotograferar överallt. Jag gör det hela tiden, men mest med mobilen. Jag bryr mig inte ett dugg om någon ser mig. :D

Sv: Haha, ja man kan tro att det är bilinfluensan som går. Det är jobbigt när de går sönder, men nu kan vi bara skratta åt att båda gick sönder på samma sätt inom ett par timmar.
Tack, jag mår rätt bra nu, mest tack vare morfin tror jag..:)

Wildhearts sa...

Att fota bland folk tycker jag inte är så jobbigt, men att fota folk är värre tycker jag och så vet jag aldrig vad jag ska göra med de bilderna heller. Vågar liksom inte lägga ut dem på nätet.

Yvonne L sa...

@nemonen: Jag tänkte att jag ville ha en bild med sol!
Jag ser mig ju inte som fotograf men jag är ju hundägare och såna brukar också bete sig lustigt! :D

Gun: Jo, visst fotar folk överallt men jag kan ändå tycka det är pinsamt! :D
Det var ju onekligen komiskt att bilarna fick exakt samma fel inom bara några timmar, då kan man inte göra annat än att skratta!
Sen börjar nog folk undra nu när du skriver att du tar morfin! hahaha!

Wildhearts: Att fota folk så att det märks är ju ännu pinsammare! :D Dessutom _får_ man ju inte lägga ut såna bilder hursomhelst...

louisevbg sa...

Kul att se att det är vinter överallt i Sverige...fast nu börjar det bli lite jobbigt :) Roligt att så många tar en bild på samma ställe så får man se hur det förändrar sig under året :) En kram till dig på alla hjärtans dag

Yvonne L sa...

louisevbg: Vintern verkar ha bitit sig fast rejält för en gångs skull!

Synnøve. sa...

Manisk åkomma ja....
Jo, den kallas digitalfotografering.

Snygga månadsbilder säger jag.

Yvonne L sa...

Synnøve: Aha, är det så den kallas! ;0)

Wannabe sa...

ahhh, så fint det är i stan ändå... Även om jag är glad över att inte bo där längre, det är riktigt kul att titta på dina vackra bilder!

Yvonne L sa...

Wannabe: Eskilstuna har definitivt sina fina ställen! Du får titta på bilder här när du känner att du saknar stan! :0)