2010-02-22

Jag fattade lite fel

Visst är det lätt att missförstå saker och associera helt fel. Jag tyckte det var synnerligen obehagligt när jag såg den här bilden på Sting. Varför har han börjat koka folk levande, och sjöng han inte för sin dotter innan han började med sina otrevliga kokkonster? Varför har det inte fått större rubriker än en liten notis? Fast nu var det ju inte Sting som kokade folk levande visade det sig när jag klickade mig vidare.

8 kommentarer:

Gun sa...

Men Gud vad hemskt det låter att koka någon levande! Tur det inte var Sting som gjort det.:)

Sv: Ja, fy sjutton för att vara Anja Perssons mamma. Till och med jag grinade när hon körde omkull..

Yvonne L sa...

Gun: Låter som värsta kannibalen, verkligen tur att det inte var Sting!

Uttan sa...

Men så rolig stund jag haft hos dej....ja inte det inlägget som Du visar i dag ut an ett tidigare inlägg,läste om din snöskottning på balkongen och jag tycker det är en väldans tur att Du har ett badkar var skulle Du annars ha gjort av all snö och det ser väldigt roligt ut.
Tack för Grattis hälsningen!
Kram!

Yvonne L sa...

Uttan: Så roligt att du haft roligt! :0) Hade jag inte haft badkar hade jag väl fått stapla snön i duschen, kanske byggt en igloo!

Synnøve. sa...

Ibland är det nog nästan så rubrikerna är till för att det ska missförsås. Av en enkel anlednining.
De vill att vi ska klicka oss dit och läsa. Och visst gör man det...

Yvonne L sa...

Synnöve: Visst är det så! Fast ibland tror jag inte de tänker färdigt.

Kaospassageraren sa...

Nog för att rubriksättare på kvällstidningarna är kända för sina missledande rubriker, men det där var nog en av de mest inadekvata rubrikerna på väldigt länge. När en tidning måste använda sådana grova och medvetna syftningsfel för att locka läsare till artiklarna vet man att det börjar gå utför, men dum som man är fortsätter man förstås att läsa tidningen ändå...

Yvonne L sa...

Orion: Jo, visst är rubriker ofta missledande, och en del är säkert avsiktliga, men ibland tror jag de helt enkelt inte tänker på hur korkat det blir. Men visst blir man nyfiken och undrar vad det handlar om. Ibland blir det ju så konstigt att man åtminstone får sig ett gott skratt!