2010-03-10

Förvirrad, jag? Nä, inte det minsta.

Imorse när jag drog igång mobilen ramlade det in två sms. Det första jag öppnade talade om att min felanmälan blivit rapporterad som klar från tekniker. Om problemet skulle kvarstå får jag höra av mig igen.
Tjohoo, tänkte jag, internet funkar igen!! Sen öppnade jag nästa sms, där informerades jag om att mitt ärende si-och-så är under behandling och att de återkommer med vidare information inom 5 dagar. Det var då förvirringen uppstod, men jag kunde inte ta reda på något mer förrän jag varit ute på morgonpromenad med Higgins och ätit min frukost.

När jag tittade närmare på de två sms jag fått upptäckte jag följande: Det som talade om att något var fixat måste gälla min felanmälan av telefonen, det meddelandet hade skickats strax efter 7:30 imorse. Meddelande två var skickat strax efter 8 imorse, och det verkar ju märkligt om de skickat klartecken innan de skickat att de tagit emot min felanmälan. Dessutom, i meddelande två hänvisar de ju till det ärendenummer jag fick igår när jag felanmälde bredbandet.

När jag sen drog igång stationära datorn och försökte nå ut på internet så funkade inte det, så nu sitter jag med den bärbara datorn och det mobila bredbandet. Jag skulle ju kunna felsöka och ha mig, och starta om modemet och sånt, men jag har inte tid med det nu eftersom det nog är bättre att jag förbereder mig inför rekryteringsmässan jag ska iväg på.

2 kommentarer:

Synnøve. sa...

Jodu, man kan bli förrvirrad på sådant alltså.
Hoppas du får ordning på internett snart nu.
Kramen.

Yvonne L sa...

Synnöve: Det ska nog snart bli ordning hoppas jag, men så länge klarar jag mig ju med mitt mobila.