2010-03-23

Till klädtillverkarna

Hej alla klädtillverkare!

Ni vet de där små lapparna ni sätter i kläderna, dels de som kanske bär klädmärkets namn eller logga, och sen den där lappen som talar om hur man ska tvätta plagget. Vore det möjligt för er att göra de lapparna i mjukare material? Ofta är de i något konstigt hårt tyg som gör kanterna väldigt vassa, och det är hemskt obehagligt när såna sticker in i nacken, eller som ibland i sidan strax ovanför midjan. Speciellt när de inte börjar irritera direkt när man sätter på sig kläderna, utan först lite senare när man kanske inte har någon möjlighet att göra något åt det på ett tag. Ibland har jag försökt klippa bort besvärliga och stickande etiketter, men då är det lätt att man förstör plagget och det blir ett hål istället, och så vill man ju inte ha det. Om det nu måste sitta etiketter i alla plagg så kan ni kanske försöka tänka på att inte göra dem så obehagliga.

2 kommentarer:

Hörni sa...

Mumannen klipper alltid bort lappen för han tycker den skaver, men jag bryr mig mest om man ser den genom plagget. Det är fult.

Yvonne L sa...

Gun: Vissa lappar märker man ju inte, andra kan driva en till vansinne! Men jag håller med, lappar ska inte heller synas genom plagget!!