2010-03-05

Det verkar ju lite trovärdigt i alla fall

Tidigare har vi ju fått läsa att "vintern är på väg" och "nytt snöoväder är på väg" så visst är det då roligt när det skrivs rubriker som talar om att våren är på väg! Nu lär den ju vara på ingång efter helgen, i alla fall om man ska tro Aftonbladet.
Så här såg det ut från min balkong nu på eftermiddagen, och jag tog medvetet bilden rätt mot solen bara för att det ska framgå ordentligt att den lyste för fulla muggar. Higgins och jag hade just kommit in från eftermiddagspromenaden - som jag alltså vill ha skatterabatt för.

Det var omkring två plusgrader, fåglarna sjöng och det börjar droppa från taken. Nu lär det väl ta ett tag innan all snö försvinner, men om jag förstått saken rätt är det bäst om det smälter undan långsamt, det blir inte lika blött då. Alltså hoppas jag på fler såna här soliga och lagom varma dagar tills all snö försvinner för den här gången!
Det stora trädet i mitten av bilden är ett körsbärsträd som alltså växer inne på gården. Varje vår brukar jag följa det noga från att löven börjar visa sig tills trädet blommar för fullt. Det är otroligt vackert och verkligen något att se fram emot! Ni ska också få se, jag lovar att ta bilder så ni också kan följa utvecklingen av körsbärsträdet.

Inga kommentarer: