2010-03-29

Kvällsreflektioner

  • Higgins har inte ställt om sin sovklocka. Han brukar komma runt 22 och sätta sig och glo och peta på mig med nosen och tala om att det är dags för oss att gå och lägga oss. Igår kväll var han en timme försenad och sa inte till förrän runt 23. 
  • Jag förstår inte hur en förlorad timme har gjort att jag både igår och idag känt mig helt och totalt utmattad och som att jag förlorat en massa sömn. Speciellt som jag ju för tillfället är arbetssökande och inte behöver gå upp klockan 5 på morgonen.
  • Hörde på nyheterna att under påsk beräknas det att vi kommer att äta sextusen ton godis, och att eftersom Handels strejk är uppskjuten så behöver vi inte hamstra utan vi kommer att kunna köpa godis precis när som helst som vi brukar. Skönt. Fast jag hade redan köpt godis, men inte på grund av Handels.
  • Undrar varför det ofta är någon intressant dokumentär på Kunskapskanalen i princip varje gång jag råkar flippra över dit precis innan jag ska gå och lägga mig.
  • Higgins har fortfarande inte ställt om sin sovklocka. Nu visar dataklockan 23:13 och gissa vem som sitter på golvet till vänster om mig och glor, petar på mig med nosen och gläfser uppfodrande. Dags att gå och lägga sig tydligen.

4 kommentarer:

Hörni sa...

Jag fattar inte heller varför det påverkar mig nu när jag är sjukskriven. Fast jag sover iofs dåligt också.

Sv: Tack! Nej det spelar ingen roll om den inte blir klar. Jag hade tänkt ge den till lilla Mu när de kommer till påsk, men det får vänta.

Ingmarie sa...

Hallå i stugan!

Tänk att en timme kan göra sådan skillnad????Men den timmer är nog så tuff om man jobbar natten vill jag lova...speciellt om det är tredje natten på raken.
Men på något konstigt sätt överlever man det också!

Kuckeliku från mig!

Mille sa...

Men vad skönt att höra att det finns fler som är trötta...
Jag är seg som tusan hela dagen men på kvällen piggnar jag till minsann och då ska man ju gå o lägga sig, knepigt det där ;-)

Yvonne L sa...

Gun: Det är jättemärkligt med den där timmen, jag sover ändå rätt bra!
Lilla Mu blir nog överlycklig när hon än får den fina teckningen!

Ingmarie: Det är egentligen ännu värre att jobba natt när klockan ställs tillbaka. Jag gjorde det för några år sedan och då fick man liksom jobba en timme längre.

Mille: Jag tycker alla verkar vara trötta! Visst är det konstigt hur pigg man plötsligt kan bli när man ska gå och lägga sig?!