2010-03-16

Det är ju trots allt rätt coolt

Jag hör ju till de som är uppväxta under Abbas storhetstid, när de vann stora melodifestivalen var jag 9 år. Jag hade några Abba-skivor men var väl ingen jättefan, men ändå har ju deras låtar alltid funnits i bakgrunden någonstans. Därför tycker jag faktiskt det är rätt coolt att de blivit invalda i Rock and Roll Hall of Fame.  Speciellt som de blev invalda tillsammans med Genesis som är en av mina riktiga favoritgrupper.  

5 kommentarer:

mille sa...

They Rock!!

mamma sa...

men det såg coolt ut när Benny stoppade in prillan mitt under sändning och prisutdelning i TV

Synnøve. sa...

ABBA är ju kult! Det är så skön musik som faktiskt är odödlig. Titta bara på Mamma Mia filmen, musikalen och jag vet inte allt.
Här spelas ABBA dagligen nästan.
På spotify.
kramen.

Hörni sa...

Det är jättekul! Jag var en riktig Abba-fan när jag var liten och gillar dem fortfarande. Har sett Mamma mia både på film och musikal och kan väldigt många av låtarna utantill fortfarande.:)

Yvonne L sa...

Mille: Ja, de gör ju faktiskt det!

Mamma: Visst gjorde det! Han är nog inte van vid att det syns över hela världen.

Synnöve: De har ju faktiskt gjort otroligt mycket bra musik. Ibland blir jag förvånad över mig själv att jag faktiskt kan texterna...

Gun: Jag var som sagt ingen jättefan, men har också sett Mamma Mia både som muskal och film. Nu kom jag på att jag faktiskt har Mamma Mia på dvd, fast den lånade visst min syster någon gång i höstas och jag tror inte jag fått tillbaks den än... Jag kan också jättemånga texter utan att jag vet varför.