2010-03-17

Var det verkligen nödvändigt?

Imorse när Higgins och jag gick ut på morgonpromenaden upptäckte jag att det snöat under natten. Inte så mycket, men i mitt tycke heeeeeelt onödigt!!! Det är meningen att snön ska smälta bort nu, och vi har tillräckligt som ska smälta redan. Solen sken i alla fall, och det fortsatte den med hela dagen, så gissa om det är blött ute nu. Inte för att man kan se någon markant skillnad på snömängden, men det verkar ju som det försvinner i alla fall.

8 kommentarer:

Hörni sa...

Ja, fruktansvärt onödigt! Och alla minusgrader är också onödiga nu! Varför inte bli vår på en gång nu? Det tycker jag vore en bra idé.

Sv: Tur att du gillar semlor ändå då.:D

Yvonne L sa...

Gun: Undrar om man kan vända sig någonstans för att klaga! Din idé om vår på en gång tycker jag är heltt lysande.

Visst är det tur att man kan peta bort eventuell överflödig mandelmassa från semlorna!

Mudottern sa...

SV: Ja visst är det typiskt? Det var nog önsketänkande från hennes sida :)

Heja våren!

Yvonne L sa...

Mudottern: Låt henne drömma! ;0)
Kanske skulle man sätta ihop en hejarklack så att våren kommer snabbare!

Snäckskalsdalen. sa...

Vi hade lite, lite, lite regn igår kväll och det får gärna forsa ner vårregn. Bara det inte blir som det blivit med snön....att det blir permanent, verkar det som.
Agneta

Yvonne L sa...

Snäckskalsdalen/Agneta: Nä, något permanent snötäcke eller permanent regn vill man ju inte ha! Lite regn kan jag väl gå med på, men det bästa vore om snön liksom bara gav upp och försvann. Inte för att det hänt förut, men någon gång ska väl vara den första.

Lisa sa...

Håller med fullständigt! Jag bröt nästan ihop när jag såg att det snöat under natten. Det smälte undan under dagen som tur var och nu har det smält ännu mer snö. Hoppas på fler plusgrader så den där j*kla snön försvinner snart!
Tänk, i december ville man (eller ialla fall jag) så gärna ha snö och en vit vinter för en gångs skull. Ja, man fick ju vad man bad om kan man ju konstatera såhär i efterhand... :)

Yvonne L sa...

Lisa: Visst längtade man efter att få en vit jul då i december! Ibland får man mer än man önskat sig. Idag har vi haft hur slaskigt som helst så det finns nog hopp om att allt försvinner. Till midsommar eller något sånt. ;0)