2010-03-27

Det gäller att ligga i med träningen

Det vet ju alla som är bra på något att det gäller att ligga i och träna så att man blir så bra man bara kan. Jag har hållit på och tränat hela eftermiddagen, från omkring klockan två, och jag håller på än. Kanske att jag slutar träna lite senare ikväll, förslagsvis när jag ska titta på "Millennium". Det kan bli lite besvärligt att träna samtidigt som man tittar på tv eftersom ögonen lätt tåras av träningen.

Higgins tar min träning med blandade känslor. Han tycker det är jobbigt och pinsamt när jag tränar på våra promenader, då stannar han och tittar besvärat på mig, men jag tror han tycker det är rätt bra också att jag började träna. Då blev det nämligen inget bad för honom idag som jag planerat. Att träna samtidigt som man ska bada, borsta och föna en cocker spaniel torr är lite väl mycket även för mig som annars brukar kunna hålla på med rätt många saker på en gång.

Nu måste jag nog fortsätta träningen, och det kommer att bli i samband med promenaden som Higgins och jag ska gå på nu. Fast innan vi går måste jag se till att det ligger minst två paket pappersnäsdukar i jackfickan. Det är alltså nysning, snorande och snytande jag tränar på. Jag tycker att jag känner mig rätt vältränad som det är nu, men kanske blir det lite mer träning i alla fall. Nästa gång det är OS kanske jag kan vara med där!

5 kommentarer:

Hörni sa...

Usch! Det verkar onödigt att träna upp den förmågan tycker jag.

Ingrid sa...

Aha då, vilket trist del av träningen. Den kan du väl skippa ;0)

~Livet i byn

Jenny sa...

Nu måste jag ha missat något, vad är det du tränar? eller läser jag fel rader nu? Lite trött kanske... :D Men att Higgins slipper bada måste ju vara hur bra som helst... för honom. ;)

Jenny sa...

Och så läste jag en gång till... :D Men du, allergipiller kanske vore något nu? :)

Yvonne L sa...

Gun: Visst är det! Tur för mig att det gått över idag i alla fall.

Livet i byn: Visst är det helt onödigt att behöva träna sånt!

Jenny: Du var nog lite trött första gången du läste. ;0) Men allergipiller tror jag inte hjälper, för det är inte allergisnuva. Idag har det dessutom gått över.