2010-03-03

Men hur tvättar man sig, och vad gör man om man vill ha kaffe mitt i matlagningen?

I Aftonbladet finns idag en artikel om tio ovanliga allergier. Jag skulle verkligen inte vilja vara allergisk mot choklad, och hur sjutton duschar och tvättar man sig om man är allergisk mot vatten? En rätt komisk allergi - den låter i alla fall som ett stort skämt - är allergi mot träning.

En annan artikel i Aftonbladet berättar om en ovanlig användning av sin kaffebryggare. Det verkar ju fungera, men om det tar en timme att steka bacon med kaffebryggaren hinner man ju hungra ihjäl! Man kan ju faktiskt steka bacon i micron, så vore inte det bättre? Men det är ju roligt med kreativa människor, och när nu någon annan testar kaffebryggsmatlagning behöver ju inte resten av världen fundera på om det går. Tjejen som hjälper oss andra att slippa gå kaffesugna för att vi provar på att koka spagetti bolognese i tre timmar har en egen blogg, Kaffekokarkokboken. Besök den och förundras!

4 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Jag har ingen kaffebryggare.. :D

Yvonne L sa...

Em: Men hur ska du då kunna laga mat?? :D

Unknown sa...

'hur sjutton duschar och tvättar man sig om man är allergisk mot vatten?'

De med allvarlig allergi rengör sig ofta med olja, ungefär som romarna gjorde. :p

De flesta med vattenallergi har inte så allvarliga symptom, jag får utslag som kliar kraftigt runt en halvtimme, sen går det över, och vanliga receptfria antihistaminer funkar i en del fall. Det låter mycket konstigare än det är.

Yvonne L sa...

Linda: Tack för att du förklarade, i artikeln lät det jättekonstigt! Det måste vara hemskt besvärligt i alla fall.