2009-10-21

Mässbesök är tröttande

Idag var det rekryteringsmässa här i Eskilstuna och i Västerås, och som arbetssökande var jag naturligtvis dit. Först kollade jag runt i mässhallen här i Eskilstuna, och sen åkte jag gratis buss till Västerås och gick runt på mässan där innan jag tog bussen tillbaka till Eskilstuna igen. Man blir väldigt trött av att gå på mässor, speciellt när de är fullpackade med folk.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Fanns det något intressant bås eller vad det bara företag som inte alls intresserade dig? Jag är glad jag inte släpade mig iväg, fick ett å ett halvt kapitel skrivet på boken istället. :)

Gun sa...

Finns det företag som rekryterar? Det är ju bra isf.
Godmorgon!:)

Egoinas mamma sa...

Typisk miljö där jag också bli trött.
Sv: Glöm inte att det att vara arbetslös är ett bananskal i sig.. :D
God morgon!

Yvonne L sa...

Jenny: Det var alldeles för mycket trängsel och inte sådär jätteintressanta företag för min del. Du hade det nog bättre hemma!

Gun: Några finns det allt, och det var också många olika utbildningar det gjordes reklam för. Typ CNC-operatör och sånt.

Egoinas mamma: Som arbetslös kan jag ju bananskala mig in på något helt nytt jag inte haft en tanke på tidigare!

Uttan sa...

Vi var faktiskt på den mässan i Västerås förra året vi fick stå i kö ute och vänta på för att få komma in för det var så mycket folk.
Kallt och ruggigt väder kommer jag ihåg att det var för jag frös så väldigt.
Men i år blidde det ingen sådan Mässa.

Ha det gott!
Kram!

Yvonne L sa...

Uttan: Det måste vara något med Västerås, det var nämligen precis så som du beskrev det i år också! Lång boskapskö, grått, blåsigt och småkallt.