2010-06-07

Cykelskyltar ... igen

Alltså ursäkta om jag tjatar om de här skyltarna om tillåten cykling i våra parker, men jag tycker det är väldigt underhållande!
Häromdagen fick jag nämligen se när vi gick förbi Rothoffsparken att den här skylten kommit upp. Klickar man på bilden ska det nog gå att läsa hela förklaringen, men det hela går ut på att det längs cykelstråket finns några träd vars grenar riskerar att gå av och trilla ner i huvudet på folk som cyklar under. Detta ska åtgärdas snarast möjligt, men tills det är gjort måste man cykla runt parken. Inte för att folk gör det, men ändå.
Man får ju ändå vistas i parken och gå igenom den, och på eftermiddagspromenaden idag fick jag chans att ta en bild på hur det ser ut. Högt kravallstaket runt ett av träden som står precis bredvid vägen. Snacka om rockstjärneträd!!

5 kommentarer:

Mille sa...

Wooohooo nu är det bara någon fr Metallica som fattas!

Hörni sa...

Hahaha, hur de håller på! De måste väl ha vetat om det där hela tiden..?

Yvonne L sa...

Mille: Ja, fast Lisa Nilsson kommer visst istället någon gång i sommar! :D Tror det var där hon skulle spela i alla fall...

Gun: Man tycker ju det, men det var någon parkfirma i den parken förra veckan såg jag. Det var kanske då de upptäckte de ostadiga grenarna. Jag trodde det var för ett eventuellt deltagande i "Sveriges vackraste park" som de var med i för några år sen.

Jenny sa...

Oj, fast det är ju bra att de åtminstone upptäckt och tänker åtgärda innan någon får en enorm påk i huvudet. Kunde ju varit tvärtom. :)

Yvonne L sa...

Jenny: Ja, trist om man gått där och fått en stor gren i huvudet!