2010-06-24

Hänger på låset

Man brukar ju säga att folk hänger på låset, och så var det hemma hos mig igår kväll. Eller rättare sagt var det ju en påse med jordgubbar som hängde på dörren när Higgins och jag kom in från vår tidiga kvällspromenad. Higgins tyckte det hela var mycket intressant tills han upptäckte att innehållet i påsen var helt oätbart i hans värld. Själv chansade jag på att jordgubbarna var ätbara och inte förgiftade, det satt nämligen en liten lapp på påsen med en handstil jag kände igen, så jag misstänkte att det var mina föräldrar som varit och hängt påsen där. Jag litar också på mina grannar att ingen av dem skulle gått och sprutat in något gift i bären innan jag hittade dem.

Om några timmar har det gått ett dygn sen jag åt upp alla jordgubbar, och än lever jag i alla fall, så det var nog inte så farligt att jag åt upp dem.

8 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Vad gulligt gjort!
Sv: Hahaha! Men jag bor ju i Sverige och är så illa tvungen att anpassa mig. ;)

Yvonne L sa...

Em: Visst var det!
Sen är det ju helt rätt att ta seden dit man kommer! ;0)

Hörni sa...

Vilka gulliga föräldrar du har som kommer med jordgubbar. Och semlor ibland också, minns jag alldeles tydligt.:D

Sv: Jag har också tjänat pengar idag, så det så! Bara det att jag gjorde av med dem på en gång. ;D

Yvonne L sa...

Gun: Visst har jag det bra, det kommer semlor och jordgubbar och ibland blir jag ju bjuden på mat också! Idag fick jag en bit nybakad sockerkaka med mig hem när jag hämtade Higgins! :D
Jahaaaa, tänkte inte på att jag kunnat göra av med pengarna samma dag! ;0)

Uttan sa...

Härligt...ja vad vet man i dessa tider kan man inte vara riktigt säker.

Trevlig Midsommar Till Dej och Vovven!!
Kram!

Per-Anders sa...

Intressant reflex från din sida när du undrade om jordgubbarna var förgiftade. Hade du den reflexen därför att det faktisk finns en risk att någon förgiftat dem, eller för att vi är så skrämda av den bild media ger av vårt samhälle?

Göran sa...

Måste ha varit ganska stora jordgubbar? Trodde först att det var en påse tomater...

Yvonne L sa...

Per-Anders: Äsch, risken är nog inte så stor att jordgubbarna skulle ha varit förgiftade! Jag hittade ju inte ens några glasbitar i kycklingen då när "alla" hittade det för några månader sen! :D

Göran: Ja, det var stora jordgubbar, några var faktiskt större än körsbärstomater!