2010-06-01

Små vita blommor


Tiny white, originally uploaded by Yvonne E.


Inte för att vi har haft det speciellt varmt eller soligt, men ändå tittar sommarblommorna fram. Det gör de rätt i, skulle de vänta på sol och värme vet man ju aldrig när de skulle kunna visa sig.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Håller med. Tack vare sommarblommorna känns det som att det ändå finns lite hopp om att värmen och därmed sommaren kommer i år trots allt.

Mille sa...

Men titta, hundkex :)

I kväll blir det vårruset för mig. Vi har super varmt i sthlm så det känns så himla skönt att få springa på Djurgården en dag som denna :)

Jenny sa...

Varmt är det ju, absolut tillräckligt. Hu. (säger febernissan)

Stort grattis till bokvinsten. Den kommer hem till dig så fort jag minskat febern och masat mig iväg och köpt en vadderad påse att skicka den i... så troligen måndag, tisdag eller så. :)

Yvonne L sa...

Lisa: Sommaren brukar ju dyka upp varje år, men den verkar lite seg i år.

Mille: Just ja, så heter de nog!
Varför har ni supervarmt när vi knappt har varmt?? Orättvist! Eftersom du tycker om att springa så kommer du säkert att ha jätteroligt. Jag håller tummarna så att du inte snubblar på skosnöret! :D

Jenny: Nämen har ni också varmt, eller beror det mest på febern? Hoppas att din feber går ner och att utetemperaturen - i alla fall här - blir lite varmare istället.
Jätteroligt att jag vann!! Ingen brådska med att skicka boken, ta det när du kryat på dig!!