2010-04-08

Min biodate

Den här veckan är det påsklov i Eskilstuna, och i eftermiddags var jag på bio med min 8-åriga systerson som tydligen ville vara lite hemlig. Jag tyckte det var en bra idé att använda mina biljetter innan jag glömde bort dem.  Vilken film vi såg? "Draktränaren" förstås! Innan filmen var vi och fikade, och på bion åt vi chips och drack dricka. Efter bion gick vi hem till mig, körde lite rally med bilarna inne på vardagrumsgolvet och sen kom min biodates pappa privatchaufför och hämtade honom. Just ja, "Draktränaren" har för övrigt övertagit rankningen som bästa filmen någonsin. Och ifall någon undar, jag vann förstås inte rallyt, jag kom tvåa men jag hade fyra andra bilar efter mig. Exakt vilka som körde dem har jag ingen aning om. Jag behövde inte ens köra min egen, det enda jag gjorde innan loppet började var att välja vilken bil jag ville ha.

3 kommentarer:

Wannabe sa...

ah, den suktar jag efter att gå och titta på i 3D! Barnet i fråga är för litet (tror jag) men man kanske vågar sig dit utan barn? :-D

Mille sa...

Jag vill också se den. Undrar om jag ska ta med min ngn av mina syskonbarn... mina följer nog inte med, de är för gamla???
Hur nu man kan bli för gammal för det, jag blir aldrig för gammal :)
Tack för ditt medd det kändes skönt.

Yvonne L sa...

Wannabe: Den är nog jättehäftig att se i 3D! Jag vet inte hur stora barn du har, men det är ju en 7-årsgräns, och mindre barn kan nog bli skrämda. Det var så att jag hoppade till ibland, men det var ju mer av överraskning. Men gå och titta utan barn! Man får det!

Mille: Jag tog ju med mitt syskonbarn, så då tycker jag du också kan göra det! ;0) Tecknad och animerad film kan man väl inte bli för gammal för! Om den går i originalspråk kanske dina barn också vill gå!