2010-04-13

Ja, tycker man det är roligt så...

Higgins älskar ju att göra snöänglar. Eller rättare sagt änglar överhuvud taget. Nu verkar det som han läst i lokaltidningen att det igår var tillräckligt torrt för årets första gräsbrand.

Han skulle promt ut på gräsmattan i Fors kyrkpark under förevändning att han följde ett otroligt spännande och intressant spår. Sen låg han bara plötsligt där på den torra och skräpiga gräsmattan och gjorde sina änglar. Hur lycklig som helst. Jag var väl mindre lycklig, men eftersom jag inte hann stoppa honom i tid och han redan hunnit skräpat ner sig fick han hållas.


Här har han faktiskt skakat av sig, men det hjälpte inte så mycket. Att plocka bort gick inte heller så bra så han fick gå resten av promenaden och se ut som värsta uteliggarhunden. Väl hemma blev det ett besök uppe på trimbordet och med hjälp av kardan så gick det att få bort allt torrt skräp.

Men jag får se det positivt. Han har i alla fall aldrig i hela sitt liv rullat sig i något kletigt, äckligt eller stinkande. Jag tror han räknat ut att om han skulle göra något sånt blir det automatiskt ett bad, och såna tycker han ju är helt onödiga.

8 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Hahaha! Jag vet hur det är. Jag hade en Bearded Collie, oj jag måste lägga upp (ta bild av bild) en dag, hon trasslade verkligen in sig. Tog tre timmar att kamma ut det.

Sv: Jag kan inget om allt som har med foto att göra. Har du en länk till någon där jag kan blåsa upp fotot och se? Eller hur gör man?

anemonen sa...

Ha ha han är ju bara för goer din Higgins.

Yvonne L sa...

Em: När Higgins var valp och alltså ännu hade det mesta av valppälsen kvar upptäckte jag en kväll efter en hel dag ute på äventyr att hela hans mage var full av kardborrar. Det var bara att klippa bort... :D
Mail med fotolänkar är skickat!

Yvonne L sa...

@nemonen: Ja, man kan ju inte bli arg när man ser hur roligt han har! :D

Hörni sa...

Hahaha, vad söt! Och smart att inte rulla i gegga ändå. Higgins är tydligen en mycket intelligent hund som vet var gränsen går.:D

Yvonne L sa...

Gun: Det finns värre saker än gegga han skulle kunna rulla sig i, men han är en smart kille. Jag tror han vet att om man smutsar ner sig med något äckligt och kletigt måste man bada vilket är något av det värsta han vet!

Bibbi sa...

Ha ha! Han är ju för söt Higgins:)

Yvonne L sa...

Bibbi: Ja, det är ju det han är... man kan ju inte vara arg någon längre stund för en sån här sak. Han hade ju roligt när han skräpade ner sig.