2009-09-26

Den bästa filmen någonsin

Igår eftermiddag var jag på bio med min systerson Martin som är 7 år. Min syster och svåger skulle iväg och bestämma saker om sitt nya kök direkt efter sina jobb, och Martin skulle då vara hos mina föräldrar. De i sin tur kom på den lysande idén att de skulle ju kunna se efter Higgins så kunde moster Yvonne ta med systerson Martin på bio. Ingen hade sagt något till Martin, så när Higgins och jag kom till mina föräldrar och jag frågade Martin om han och jag skulle gå på bio var det en rejäl överraskning. När jag sa att vi skulle gå och se "Ice Age 3" blev jag nog ungefär världens bästa moster.

När man är på bio ska man äta popcorn, så jag köpte en liten popcorn som Martin åt nästan helt själv, jag åt kanske 10-20 stycken. Med avsikt köpte jag ingen dricka trots att jag vet att man blir törstig av popcorn, men jag vet också risken att man blir kissnödig av att dricka och då kanske man måste gå ifrån salongen och gå på toa och då missar man ju delar av filmen! Martin blev mycket riktigt törstig efter att ha ätit upp alla popcorn. När han viskade det till mig så viskade jag tillbaka att vi kunde köpa dricka efter filmen, och det blev han nöjd med. På väg från bion så var vi in i godisbutiken för att köpa dricka, och snäll som jag är så fick han plocka lite godis i en påse också. Korkade jag köpte bara dricka till mig själv och inget godis! Man kan ju undra hur jag tänkte där.

Idag fick jag ett mail från min syster så nu vet jag att filmen igår var en succé. Martin har talat om att det är den bästa film han någonsin sett... Jag kan väl inte påstå att det är den bästa film jag någonsin sett, men den får klart godkänt.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Kanske inte den bästa, men om bioupplevelsen är bra i sig uppväger det väl? :)

Yvonne L sa...

Jenny: Att gå på bio är alltid roligt!

Malin B sa...

Så härligt att få vara en toppenmoster! =)

Yvonne L sa...

Malin: Det är inte alla dagar man får vara det! :0)

J sa...

Den är nog bra, vilken anser du vara den bästa animerade film som gjorts.

Yvonne L sa...

J: Oj, nu satte du mig på pottkanten! Jag vet faktiskt inte om jag har någon direkt favorit bland animerade filmer. Jag brukar ofta tycka de är bra just när jag ser dem, och sen glömmer jag bort dem.