2010-04-07

Han är här nu

Idag var jag till Pressbyrån och hämtade ut min vinst från wtfdc's fototävling. Buddhan på rökelsetornet från Mystica ser ju rätt glad över att få ha kommit hem till mig.

Nu ska jag bara hitta en bra plats att ställa tornet på, men då måste jag säkert damma eftersom det förmodligen innebär att jag måste flytta om lite grejor. Tills vidare får alltså tornet stå kvar på bordet i vardagsrummet. Man vill ju inte förhasta sig och damma i onödan!

8 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Hahaha! Nej, städa gör man inte mer än man måste.
Sv: De kan mycket väl betala frimärken själva, men annars så har de "Rikets sal" som fungerar så som "Svenska kyrkan". De har gemensamma utskick etc. Jag har en skylt på dörren där det står "Påringning av religiösa samfund undanbedes" och det respekterar JV. Ibland glömmer jag ta bort den när jag får besök av släktningar och det blir det lite skratt huruvida de får komma in eller ej.

Yvonne L sa...

Em: Städa är nog inte bra för hälsan... ;0)
Kan förstå att din skylt framkallar skrattanfall när era släktingar kommer! Jag tror det stod Rikets sal som avsändare på baksidan av brevet, så de kanske har någon drive här i stan att skicka brev till olika människor.

Hörni sa...

Vilken fin Buddha. Det andra Buddhainlägget i rad jag läser nu. Och jag håller med, rör inte dammet i onödan.:)

Yvonne L sa...

Gun: Buddha måste vara väldigt inne idag alltså med andra ord! :D
Att röra dammet i onödan kan nog förorsaka stora problem. Som exempelvis ett dammfritt hem :P

Bibbi sa...

Tja snyggo! Vilken söt Buddha:) Jag är ju inte själv Buddhist, utan håller mig till kristendommen;P Men jag har faktiskt en mycket söt Buddha själv som prydnad på diskbänken. Det sägs ju ge tur att gosa med Buddhas mage....
Ser att mina inlägg fortsätter försvinna hos dig. Jag ska alltså inte skriva till dig på mornar... Är du morgon ilsk eller? ;P
Blev ju så glad när du vann, din bild var suverän!
Ha en himla bra kväll!

Yvonne L sa...

Bibbi: Jag är inte så buddistisk jag heller, men jag har två buddhor nu. Den här Buddhan var ju på rökelsetornet jag vann i fotoutmaninghen, och den jag har sen tidigare sitter för sig själv och han är också en present.
Men jag undrar vart dina kommentarer tar vägen på mornarna? Jag är absolut inte morgonilsk, men kanske sover jag?? :D

Jenny sa...

Vad fin den var/är! :D Här gillas det ju rökelser och därtillhörande attiraljer :)

Yvonne L sa...

Jenny: Visst är han fin! Rökelse har jag aldrig testat, så det måste jag ju göra nu! :0)