2010-04-21

Misstänksamma missar

Igår morse när Higgins och jag gick ut på promenad gick vi förbi de här misstänksamma missarna. Det såg helt klart ut som de kastade det onda ögat på oss. Imorse när vi gick ut så var det mulet och vi såg inte till en enda katt. Däremot träffade Higgins två hundkompisar, och sen vinkade hans favoritbrevbärare till oss också när hon åkte förbi på brevbärarmopeden.

Sen om någon undrar ifall det snöar här idag så kan jag enkelt svara på det: Ja, det snöar. Suck!

6 kommentarer:

Husan sa...

Här snöar det med, huga....vart tog våren vägen?????????

Mina missat är inte misstänksamma alls. Inte mer än när tuppen knatar förbi, han är lite ilsken han o det vet de.

Yvonne L sa...

Husan: Förhoppningsvis kommer snön på att den inte borde vara här nu!
Om det är en ilsken tupp skulle jag också vara misstänksam!

Anna sa...

Du har en hund som heter Higgins? Vilket mäktigt namn! När jag skaffar hund i framtiden så ska den banimej heta Higgins :)

Yvonne L sa...

Anna: Ja, jag har en hund som heter Higgins. Han är en svart cocker spaniel och blir 10 år i augusti. Namnet är helt perfekt tycker jag!

Jenny sa...

Två väldigt bastanta katter det där. :) Kom lite slask här med, men mest i regnform. Och sedan var det massa brandrök hela dagen så jag har legat här i febern och kippat efter andan. Alltid lika trevligt med sängkläder som stinker brandrök. :P Imorgon är en annan dag, hoppas jag.

Yvonne L sa...

Jenny: Ja, de är rätt bastanta de där två. Vi brukar se dem smyga runt i buskarna, tror de bor i närheten av centralstationen. Snön här övergick till regn, nu störtregnar det. :(
Hoppas du blir frisk snart, inte roligt att vara sjuk! Jobbigt med brandrök också!