2010-04-24

Show Me Yours ... Saker som går runt

Jag kollade upp temat hos whatthefuckdotcom igår kväll innan jag gick och la mig och kom direkt på vad jag skulle fixa bild på. Temat är "Saker som går runt".

Här är ett gäng som går runt i mer än en bemärkelse, i alla fall om de har fungerande batteri vilket bara en av dem har. Om man ser till att ha fungerande batterier går armbandsurens visare runt, runt, runt, timme efter timme, dag efter dag, år efter år. Ett armbandsur går också att sätta runt handleden. Vilken av klockorna som fungerar? Tredje från höger.

Fler deltagare i veckans utmaning hittar du länkar till hos wtfdc.

Andra bloggar om , , , , ,

14 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Hahaha! Vad många klockor du har!
Sv: Madde kunde jaga katter ute, men om de tvärstannade så gjorde hon samma sak, på behörigt avstånd. Vi hade katt hemma när hon var unghund. De var bästa vänner, men hon visste att ha respekt för okända sådana.

Yvonne L sa...

Em: Jag har nog fler klockor, de på bilden är de jag hittade utan att behöva vända upp och ner på alla lådor och skåp! :D Fast det är sällan det är mer än en som funkar.

Bitten sa...

Jo, nog går klockorna runt. Alltför fort känns det som. Herregud, vart har den här dagen tagit vägen?

Misswhatsit sa...

Ett ansenligt gäng klockor, minsann.:) Jag är rätt glad i klockor så jag har också ett antal. Bra val till temat!
Ha en bra lördag!

Yvonne L sa...

Bitten: Visst går det runt för fort emellanåt!

Misswhatsit: Jag tror till och med jag har fler, men det räckte ju bra så här. :0)

Jenny sa...

Jag har också en ofantlig massa som inte har batterier. Tror jag har en som fungerar, iof en uppdragbar också, den fungerar, i tre timmar åt gången ungefär ;)

B i r g i t t a sa...

Kul tolkning på temat :)

http://foto.rudenius.se/post/2010/04/25/WTFDC-e28093-Gar-runt.aspx

Yvonne L sa...

Jenny: De flesta klockorna har lagts åt sidan när jag fått/köpt någon ny eftersom jag är en sån som har samma klocka jämt. Någon av dem visade sig vara icke nickelfri så den kan jag bara ha korta stunder. Trist med uppdragbar klocka som man måste komma ihåg att dra upp var tredje timma! :D

Birgitta: Det är roligt när man kan tolka ett tema på många olika vis!

Bella sa...

Men Jisses vad med klockor! :)
Jag har en sex-sju stycken ligger och skräpar i skåp och lådor tror jag...men har faktiskt inte använt någon av dem på ca 15 år...Hmmm...men jag kommer aldrig sent så det vete tusan hur det går ihop sig! ;)

Anonym sa...

Roligt sätt att tolka!

Mona sa...

Haha, här kan man ju välja vilken tid som passar bäst! Jag har lagt in min bild igen. Vet inte vad som hänt.

Yvonne L sa...

Bella: Man klarar sig nog egentligen rätt bra utan klocka. Kanske är det klockans fel att jag alltid är ute i sista minuten! :o

Mariannlostinline: Man får tänka till lite i de här utmaningarna!

Mona: Jamen så ska man naturligtvis göra! Ha alla klockor på sig och sen är det bara att välja vilken tid man tycker passar bäst för tillfället! :D

Pialotta sa...

Klockor i mängder.. är du kanske en sparare på just klockor? Visst har man en del liggande i lådorna som inte används längre, men varför sparar man.. klockor är mode och de är ganska så billiga I Tiden oxså.. men du fick till en härlig bild i alla fall:)

Yvonne L sa...

Pialotta: Nä, jag samlar inte direkt på klockor, men jag har fått de flesta i present vid olika tillfällen så då kastar man ju inte bort dem! Dessutom gillar jag alla, och de funkar ju. I alla fall om jag sätter i nya batterier! :D