2010-01-07

Vi fick både mat och Prinsesstårta.

När vi firade pappas 70-årsdag igår så fick vi först god mat och dryck, och lite senare blev det kaffe med bland annat Prinsesstårta. Något som inte gick så bra var att försöka få en bild på min systerson Martin tillsammans med födelsedagsbarnet.



På i princip alla bilder där Martin är med så gör han olika grimaser eller så har han något annat tok för sig. Men han var glad över att få tårta i alla fall, det ska vara GRÖN tårta, annars är det i princip inget att ha. Nästa gång någon fyller i familjen är det Martin, han blir 8 år den 6 februari.

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Mums, prinsesstårta är min favorit :0)

Nu är det - 37 grader utanför mitt fönster. Det är HEMSKT!! Länge sedan jag var med om något liknande, trodde jag skulle dö av köld när jag tog in hästarna.

~Livet i byn

Yvonne L sa...

Livet i byn: Prinsesstårta är väldigt gott! :0)
Men jösses, det är inte dåligt vilken kyla ni har! Hoppas det blir lite varmare snart...

Em sa...

Testa att be Martin gör massor med olika poser på jättemånga foton. Till slut tröttnar han och så kanske det blir kul att göra tvärt om. Bli nästan sur om han inte håller på!! :D

Gun sa...

Hahaha! Typisk åttaåring! Min brorson fyller åtta i mars. Vilken klok kille som vill ha grön tårta:D

Yvonne L sa...

Em: Det har jag redan testat. Det brukar sluta med att han går eller så drar han något över huvudet. Så för att få några bilder överhuvud taget får man stå ut med knäppa miner och annat! :D

Gun: Visst är han! Både typisk åttaåring och klok som gillar grön tårta! :D