2010-01-31

Oh så gott!

Tänkte bara tala om att jag igår kväll åt den godaste potatisgratängen jag ätit på länge. Den lyckades jag bra med. Innehåll förutom potatis var purjolök, salt, svart- och vitpeppar samt grädde och mot slutet la jag ost på toppen. Alltså en helt vanlig potatigratäng som blev ovanligt god.
Bilden har absolut ingenting med potatisgratängen att göra, den visar bara kvällspromenaden genom Rinmansparken häromkvällen. Jag antar att ni ser att Higgins har sin reflexväst på sig, men ni kanske inte ser att det var -15 grader.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Gjorde något liknande förra veckan. Ingen svartpeppar, men vitpeppar, vitlök, lite salt, potatis, grädde, riven ost och lite parmesan på det... ååå så gott. :D

Munin sa...

mmm potatisgratäng :) smaskens! Hemmagjort är faktiskt godast. Ser ut att vara kallt och snörikt även hos dig!

Em sa...

Jag tycker ofta att maten blir som mest god om man inte kluddar till det för mycket. Men vitlök tar jag gärna i gratängen.. :D
Sv: Visst känns det konstigt när man är ute och går och man vet hur många hundar det egentligen finns? Ibland undrar jag på NÄR de kissar över huvud taget.

Bibbi sa...

Lät vanvetansch gött! Här blir det lax idag. Har bara inte bestämt mig om jag ska göra med bacon/ västerbottenost eller tai/västerbottensost eller med italiensk smak (färsk basilika, soltorkade tomater å västerbottensost)
Tror du nu att jag gillar västerbottensost så tror du...rätt;P
Ha det gott!

Yvonne L sa...

Jenny: Gratänger är så himla praktiskt! Allt i ett liksom! :0)

Munin: Visst är det gott, och den ska vara hemmagjord. Och nog har vi kallt och gott om snö här också.

Em: Det bästa är nästan att bara gegga ihop allt så blir det bra. Min vitlök var slut, annars hade det varit sån också i.
Det är jättemärkligt med det där med hundar på promenader. En del av dem kanske har egna toaletter inomhus så deras ägare ska slippa gå ut i skruttväder.

Bibbi: Jag gissade nästan att du gillade västerbottenost... ;0)