2010-01-26

Då drar det ihop sig igen

Nu säger de att det drar ihop sig till snöoväder igen över hela landet. Det har ju tydligen börjat redan i norra delarna av landet, så då är det väl bara att vänta och se om prognoserna stämmer. Men jag är redo, jag tvättade ju mina täckbyxor häromdagen och hade lagt undan dem, men imorse så tog jag fram dem igen. Då var det -8 grader och däromkring har det hållit sig hela dagen.

4 kommentarer:

Em sa...

Å nej! Innan ikväll satt jag och kollade täckbyxor på nätet, men så tänkte jag att det blir säkert töväder nu. Usch! Jag är trött på "vinter" nu, har blivit van vid att vi inte har det halt mer än några dagar i Skåne varje vinter.
Sv: Ja, vilken tur jag hade!! Jag hade inte så många outfits att välja på heller.. :D

Yvonne L sa...

Em: Nu vet man ju inte om förutsägelserna är rätt, de har ju haft fel tidigare! Kan tänka mig att det är extra ovant nere i Skåne, det känns ovant även i Sörmland med så pass lång sammanhållen vinter vi haft sen innan jul.

Wildhearts sa...

Själv är jag väldigt tacksam för mina långkalsonger och undertröja. De var svindyra men väl värda sina pengar. I dag köpte jag tre tulpanbuketter och satte ihop dem i en vas. Blir det för illa väder så får jag väl stoppa huvudet i buketten och drömma mig bort.
Ta hand om dig i snön! :)

Yvonne L sa...

Wildhearts: På mina hundpromenader är det rätt perfekt att bara dra på sig täckbrallor. Men jag borde nog ha långkallingar också. Då skulle jag slippa gå och frysa om benen vid de tillfällen täckbrallor inte är passande. Får kanske göra en investering!
Att stoppa huvudet i tuplaner låter som en bra plan tycker jag. Hoppas det är varmt där! ;0)