2010-01-23

Sju saker, en award - utmanad av Gun

Ok, då har jag fått en utmaning med tillhörande award av Gun. Awarden ser ut så här:Här är reglerna som följer med awarden:

A: Kopiera awarden på din blogg.
B: Länka till personen som gett dig awarden.
C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till.
E: Länka till deras bloggar.
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award.
Jag är tråkig och utesluter de tre sista reglerna, den eller de som vill ta med sig awarden och göra utmaningen får göra det. Men jag ska i alla fall försöka komma på sju fakta om mig själv. Om de är intressanta vet jag inte, men det får bli som det blir.
  1. Vid några tillfällen har jag bott hos nunnor, eller Fransiskanersystrar som de visst egentligen kallas. Det var under mitt år i Israel och inträffade de gånger jag var i Jerusalem. White sisters har ett gästhus som var billigt och säkert. Ett par gånger var jag där med kompisar, och en eller två gånger bodde jag där på egen hand. Sen jag var där verkar de ha utvecklat verksamheten något, då var allt mycket enkelt och man betalade för en plats i en sovsal där det fanns våningssängar uppställda. Man var också tvungen att vara hemma före en viss tid, kom man för sent blev man inte insläppt. (Jag kom i tid varje gång.)
  2. Jag föråt mig troligen på sill när jag var liten för då åt jag det enligt uppgift från mina föräldrar. Numera skulle jag inte komma på tanken att äta det.
  3. Jag tycker det är skittråkigt att tvätta bilen och gör det bara om det är absolut nödvändigt.
  4. Jag har en blå Maraton (cykel) som jag fick när jag fyllde 15 vilket innebär att den i sommar fyller 30. Det är ganska gammalt för en cykel tror jag
  5. Jag tycker synnerligen illa om dragspelsmusik.
  6. Jag är ett kakmonster av stora mått men jag är inte så bra på att baka kakor. När jag försöker så äter jag mest deg och de få kakor som blir resultatet ser inte alls ut som på bilderna i receptet.
  7. Jag ska aldrig mer ta mig an en sån här utmaning eftersom det är nästan omöjligt att komma på något att skriva!
Som jag skrev innan mina 7 fakta så skickar jag inte vare sig awarden eller utmaningen vidare, utan den som vill får ta med sig både utmaning och award.

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Sanningar om sig själv,tror jag behåller mina ett litet tag till!
man vill ju inte chocka er på en gång!!Hi Hi!
Läste att det inte gick så bra i handbollen..tyvärr.
Du det är allt bra mycket bättre med skidor o skidskytte!
Nu blir det lite uteliv!

Kramen till dig

Synnøve. sa...

Hej kakmonstret.
Då passar vi bra ihop.
Är ett stort kakmonster själv.
Bakar och äter, växer och svär hihi.
Men det är ju så gott..
Ta med Higgins och kom hit kan vi frossa tillsammans. I drömmar med vanilj, drömmar med saffran, struvor, engelska julkakor, shackrutor, tuggihelsike, mmmmm
måste nog sätta på kaffe nu....
Du kommer väl?
Kramen Synnöve.

Yvonne L sa...

Ingmarie: Äsch, skidskytte och sånt tittar jag inte på. Det roligaste som kan hända där är ju att någon trillar omkull. :D

Synnøve: Men det skulle passa bra, jag är jättebra på att äta kakor andra bakat! ;0) Vad i hela friden är "tuggihelsike"?? Låter segt...

Gun sa...

Vad roligt att du gjorde den i alla fall:) Jag tycker också det är svårt att komma på saker om mig själv. Det blir en massa funderande. Du hade ju intressanta saker att berätta.

Yvonne L sa...

Gun: Det är ursvårt! Visst är min sista punkt mest intressant? :D