2010-01-13

Ulf Lundell på Spotify

Jag har aldrig lyckats läsa någon bok skriven av Ulf Lundell. Förmodligen för att alla sa att de var så fruktansvärt bra, men det tyckte inte jag så jag läste aldrig klart någon av böckerna. Däremot har jag lyssnat rätt mycket på hans musik, men nu var det länge sen. Fast idag av en slump ramlade jag över honom på Spotify så nu har jag lyssnat lite på honom igen. Bland annat den här låten. Jag kunde fortfarande större delen av texten. (Du måste nog ha ett Spotify-konto för att kunna lyssna.)

4 kommentarer:

Gun sa...

Jag gillar hans lite nyare låt, lilla kärleken. Har läst Jack och Sömnen, men de är konstiga och inget bra, så strunta i det du:)

Yvonne L sa...

Gun: Jag har inte lyssnat så mycket på det han gjort senaste åren men det kan jag ta igen nu på Spotify. Jag började i båda de där böckerna men bara kände att det inte var något för mig. Tror nog inte att jag ändrat uppfattning där.

Unknown sa...

För dig som gillar Ulf Lundell rekommenderas uffebloggen på alltomuffe.nu. Här finns även en spotifylista med en massa Lundellfavoriter: http://www.alltomuffe.nu/blogg/hjalp-till-att-bygga-upp-den-basta-ulf-lundell-spellistan-pa-spotify/.

Yvonne L sa...

Erik: Tack för tipsen, det ska jag kolla!