2010-01-29

De skämta med mig aprillo?

Idag kom den i ett vadderat kuvert. Den andra chokladkakan alltså som ingår i den vansinnigt viktiga enkätundersökningen jag är med i. Som jag slet med att besvara alla kluriga frågor i undersökningen!
Jag var ju lite orolig att nästa mjölkchokladkaka i undersökningen skulle smaka sill, men jag tror inte den kommer att göra det. OM det nu inte är så att de skämta med mig aprillo. Chokladkakan som kom idag är nämligen precis likadan som den jag redan provat. Kan det vara en sån där slamkrypare kanske? Och med slamkrypare menar jag alltså vare sig fisken, redskapet, eller skorna. Jag menar slamkrypare i form av en lurig fråga. (Fast jag har haft skor av typen slamkrypare, men jag åt inte av dem.)

Men jag är lite lurig jag också. Jag har nämligen lyckats spara en rad av det första undersökningsobjektet för att kunna jämföra med chokladkakan som kom idag! Det hade de nog inte räknat med. Dessutom när jag blev uppringd och fick frågan om vem som smakat chokladen sa jag att jag ätit all choklad. Det var ju dessutom sant för av all choklad som inte fanns kvar hade jag ätit allt. Jag fick aldrig frågan om det var något kvar av chokladkakan...

Hittills har jag bara jämfört förpackningarna som ser på pricken likadana ut. Det enda jag har hittat som skiljer dem åt är i den första ingår både vasslepulver och vassleprodukt enligt innehållsförteckningen. I kakan som kom idag står det inget om någon vassleprodukt. Inte för att jag tror att det kan göra så stor skillnad, men som ni ser så tar jag mitt testuppdrag på stort allvar.

4 kommentarer:

Gun sa...

Jobbigt! Jag lider verkligen med dig. ;D

Yvonne L sa...

Gun: Tack för ditt medlidande, nu känns det genast bättre! ;0)

Jenny sa...

Choklad. Bara choklad. Så hemskt!

Yvonne L sa...

Jenny: Visst är det hemskt. Enbart, endast och bara choklad.