2010-01-10

Komma ifatt

Snart kommer det att vara över. Alltså mitt "komma-ifatt-bloggande" med bilder till utmaningen jag fick för mig att hoppa på igår. Inläggen som alla har ett ord följt av en parentes med siffror i. Ni kan vara glada att jag inte kom på i augusti att jag skulle vara med. Tänk er hur mycket jag hade att ta igen då! Jag är i alla fall jätteglad över att jag kom på det innan det gått alltför många dagar på det nya året. Nu ligger jag bara 4 bilder efter, fast det kommer att bli fem eftersom jag nog inte lägger ut någon mer idag.

Nu ska jag gå ut med Higgins och sen när vi kommer in ska jag tvätta håret och fixa mat innan jag ska se "Damernas detektivbyrå". Av någon anledning har jag inte läst böckerna serien bygger på så jag undrar om det ens är någon mening med att göra det nu? Någon som läst böckerna och kan säga om de är värda att läsa fast att man sett tv-serien först?

Pusslet har jag förresten kommit en bit med också men jag glömde ta en bild så det får jag göra imorgon. Visst är ni väl jättespända på hur det går för mig?!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Ja jag ser ialla fall fram emot att se hur det går för dig med pusslandet! :) Pussel är kul, men man (eller ialla fall jag) lägger dom alldeles för sällan.

Yvonne L sa...

Lisa: Roligt att någon tycker det är roligt! ;0) Jag har som sagt inte lagt något på år och dag så då är det nog lite extra roligt!