2010-01-20

Hmmmm

Jag har lagt märke till att ibland går Higgins iväg när jag lyssnar på Spotify. Nu har jag kommit på när det är han går. Det är en speciell version av "River Deep Mountain High" med Tina Turner, ofelbart så försvinner han. Nu kom jag på varför. Det är samma låt och version jag har som ringsignal på min mobil, och av någon anledning tycker han inte om mobiltelefoner.

7 kommentarer:

Synnøve. sa...

Han är en cool hund Higgins. Men att han inte gillar mobiltelefoner kan jag kanske förstå. De är ganska högljudda för en hunds känsliga öron.

Men låten är bra :D
Kramen Synnöve.

Ingmarie sa...

Hi Hi!Vilket djur!Så sägen en del att inte djur kan tänka....Klart de kan!
Higgins vet ju att du blir upptagen en stund när Tina "ringer",eller kan det vara att han inte gillar Tina T????NEJ det tror jag inte...?

Kramen!

Gun sa...

Hahaha! Vad gullig han är!:D

Yvonne L sa...

Synnøve: Jag tror det är ljudet han reagerar på, men inte volymen. Jag hör knappt själv att telefonen ringer! :D

Ingmarie: Klart han gillar Tina, han är uppväxt med en matte som har henne som storfavorit! :D Sen är det något skumt med just mobiler, om det är vanliga telefonen så går han inte iväg utan försöker istället sabotera samtalet genom att högljutt tigga godis och såna saker...

Gun: Han är en riktig personlighet!

mille sa...

Kan ju gissa varför. Då får ju någon annan din uppmärksam het...ha...ha... de är exakt som små barn...

Jenny sa...

Haha, annars är det en bra låt! :D

Yvonne L sa...

Mille: Nja, så enkelt är det faktiskt inte, han reagerar helt annorlunda när vanliga telefonen ringer! Då utvecklas han ibland till ett störande monster som inte skulle komma på tanken att gå iväg för att låta matte prata ifred! :D

Jenny: Visst är det!