2010-01-28

Del fyra: En bild, ett motiv - sex månader

Här kommer Lisas utmaning som började i oktober förra året. Kika in hos henne för att hitta länkar till övriga deltagare!


Januaribilden är tagen idag på eftermiddagen, mulet väder och det snöar lite fortfarande, något som hållit på sen igår. Jag var lite osäker på om jag stod på ungefär samma plats som jag gjort tidigare månader eftersom jag stod med snö upp till knäna och den var helt orörd. Den upptrampade gångvägen som brukar finnas där var dold under den nyfallna snön. (Det var för den här bilden Higgins hade det lite jobbigt.)


I december var det också snö när jag tog bilden, plus att solen sken! Bilden tagen på tidig förmiddag.

Novemberbilden minns jag inte vilken tid på dagen det var men troligen var det tidig förmiddag.Utmaningen började i oktober så här är första bilden jag tog på mitt utvalda motiv som är Rothoffsparken i Eskilstuna.

6 kommentarer:

Wannabe sa...

Jätteroligt att få se Rothofsparken igen! Lite tråkigt att de sex månaderna sträcker sig över alla vintermånader, det hade varit kul att få se våren och alla vackra blommor.... :-)

Yvonne L sa...

Wannabe: Oroa dig inte! Vi går genom parken nästan varje dag året runt så det brukar dyka upp bilder därifrån titt som tätt ur alla möjliga vinklar! :0)

annemarlen sa...

Inte så stor skillnad på dina bilder vad beträffar snön, kanske man blir lite lurad... låter i din text som om det är mycket snö iallafall.
ser fram mot nästa månad och vad som hänt i parken.
Ha det gott!

Yvonne L sa...

annemarlen: Nä, det såg nästan likadant ut i december som i januari. Det var bara där jag stod och fotade som det var mer snö!

Lisa sa...

Nu är Eskilstuna verkligen täckt av snö! Fast så ser det väl kanske ut i större delen av Sverige nu i och för sig? :) Det är helt galet vad med snö det kommit denna vinter!

Yvonne L sa...

Lisa: Jodu, nog har vi snö allt, värsta alplandskapet! ;0)