2010-01-11

Januari (8 av 365)


Den 11 januari 2010 visade sig vara en solig och krispigt kall vinterdag. Inte så kallt att det var obehagligt att vara ute, utan mer så som man tycker en riktigt vintrig dag ska vara. Den här bilden tagen, på en av dagens promenader runt stan, får representera januari bland mina bilder i utmaningen 365 under 2010.

6 kommentarer:

Em sa...

Du kan få ett problem om du får riktig magsjuka en dag och enbart sitter på toan.. Eller får du publicera bilder du själv inte har tagit en dag? :D // Vacker vinterbild, jag gillar vinter om man bara kommer fram på vägarna.

Gun sa...

En vacker dag ser du ut att ha haft. Fina vinterbilder.

Uttan sa...

Så vackert.
Tänk vilken underbar vinter vi har!
Blå himmel sol och snö.....
Snart är det vår!

Kram!

A home far away sa...

Wow så fint foto!Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Jenny sa...

Kalasfint. Önskar att jag hade varit ute igår. Och idag med, är 2 cm frost på träden utanför, vackert som tusan. Ha en fin dag!

Yvonne L sa...

Em: Haha! Det skulle kunna bli ett problem, men fotona får vara tagna vilken dag som helst under året. Alltså kan jag förbereda och ta en massa bilder i förväg ifall jag får magsjuka eller kameran går sönder! :D

Gun: Det var en vacker dag igår!

Uttan: Vintern kan vara riktigt vacker, idag är det en annan typ av vinterdag. Dimman ligger tät över hela stan.

A home far away/Gunilla: Tack! Antar att du har lite varmare och mindre snö hos dig! ;0)

Jenny: Det var en otroligt fin dag igår, idag har vi däremot dimma. Fast det är inte så kallt idag så man kan nog vara ute längre tid.