2009-11-12

Upp till bevis!

Jo, jag tror faktiskt att vintern är här på riktigt snart. Det snöade imorse när Higgins och jag var ute! Inte för att det syns nu, men det är helt sant, det kom ner snö från himlen! Kolla själva på bildbeviset:

Om man tittar jättenoga på Higgins huvud så ser man små, små snöflingor! Jag lovar, det är inte mjäll!!

För övrigt så blev jag lite fundersam när jag såg bilden trots att jag tagit den själv. Det är nämligen mitt eget ben som syns i kanten av bilden, och av vinklingen på foten kan man se att jag står vänd i exakt samma riktning som Higgins. Men det är en av de där bilderna där jag helt enkelt vänt kameran mot det jag vill fota utan att själv se vad sjutton det är jag fotar. Den här gången fick jag ju med det jag ville dessutom, och det kan jag ju säga att det inte är alltid det händer. (Inte ens när jag ser vad jag fotar!)


Innan jag stoppade ner kameran i fickan så blev det en snabb bild på ett andpar också som verkade ägna sig åt någon sorts avancerad figursimning. De kanske gör det på torsdagar i den här delen av ån, vem vet.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Här har det varit mulet och en gnutta sol, men nu när maken kom hem från jobbet säger han att det ligger snö på gräsmattorna. Måste ha snöat när jag var i duschen då. ;)

Gun sa...

Haha, jag ser så dåligt, men det är säkert snö på Higgins huvud.
Änderna är riktigt duktiga på konstsim. Jag höll på med konstsim när jag var ung, haha.

Sv: Hahaha, skönt att höra att man inte är ensam:)

Uttan sa...

Ja det har farit snö i luften här också i dag.Luften känns kylig.
Men det ska bli varmare nästa vecka säger de på vädret.

Lilla Higgins klart jag ser snön ;)

Kram!

Yvonne L sa...

Jenny: Det kanske bara vräkte ner en jättehög med snö precis på gräsmattan utanför! :D

Gun: Om du klickar på bilden blir den större och då ser man snön! Jag lovar!!! ;0)

Uttan: Kyligt i luften har det varit hela dagen, men det blev inte något med den där snön inte. Higgins vill gärna ha mer snö, han fullkomligt älskar snö, åtminstone så länge det inte är kramsnö för då fastnar det i pälsen.