2009-11-05

Nu är det på gång

Det stämmer nog det som Expressen skrivit om snökaoset som är på väg in över landet. Det står också där att man ska sätta på vinterdäck och mössa. Till det kan jag bara säga "har jag redan gjort".

Dagens första promenad blev inte lång på grund av det hemska vädret då det både snöade och regnade. Min stegräknare brukar visa 5000-6000 steg när vi kommer in igen, men idag visade den bara 2200 steg.

När jag torkat av det värsta fick jag svepa in Higgins i en filt och så låg han där i soffhörnet och tyckte synd om sig själv som blivit alldeles blöt. Han var lite sur på mig som tvingat honom att vara ute i nästan en kvart  när han helst sett att vi gått in efter 3 minuter.

Framåt eftermiddagen hade Higgins torkat och det var dags att ge oss ut igen.



Som ni kan se möttes vi av fruktansvärda snömassor som låg överallt. En positiv sak var väl att det i alla fall slutat regna och snöa, om än bara för stunden. När vi kom in från den promenaden visade stegräknaren drygt 6100 steg. De senaste dagarna har jag gått i genomsnitt 13500 steg per dag, det lär jag nog inte komma upp i idag.

3 kommentarer:

Gun sa...

Visst är det roligt att ha stegräknare på sig? Man blir så motiverad att gå långt.
Higgins är så fin:)

Jenny sa...

Värst vad alla får snö! Inte här, bara regn, regn regn. :P Och vi har också vinterdäcken på, sedan flera veckor tillbaka. Man vet juinte när man plötsligt behöver bilen och det har frusit på, så varför skjuta på det? :P

Ps. ny adress.

Yvonne L sa...

Gun: Stegräknare är jätteroligt! Jag får nästan anfall om jag glömt sätta på mig den!

Jenny: Om man säger så här, det var inte mer snö än du ser på bilden! ;0) Mest blött faktiskt. Idag är det bara blött.
Jag ändrar länken!