2009-11-11

Det är ett tag kvar till jul

Det finns de som verkligen ser fram emot det här med att pynta inför julen. Som Bibbi till exempel, hon gillar att pynta. Själv är jag väldigt opyntig av mig. Jag är ungefär lika opyntig av mig som jag är opysslig. De senaste åren tror jag inte ens att jag kommit mig för med att plocka fram en endaste tomte. Jag har däremot ingenting emot julen som sådan. Jag gillar julen. Idag kom jag på en sak som jag ska göra inför julen, men det får lov att vara en hemlighet fram till första december. Blev ni nyfikna nu?

10 kommentarer:

Jenny sa...

Japp, mycket nyfiken. :D

Ulla sa...

Jag är inte heller speciellt julig av mig, men jag gillar advent. I år har vi bjudit in till adventsfika så får tillfället bakar jag så det står härliga till. Gästerna kommer INTE gå hem hungriga *skrattar*

Patricia sa...

Hej Yvonne, och tack för titten hos mig och Rozzi... =)

Jo visst är det jobbigt när hon är inne i en anfalls-period men man lär sig att leva med det oxå.

Nej hon får inte alltid flera anfall på en dag, det händer att det bara är ett anfall och så går det veckor till nästa, eller som förra veckan, då fick hon ett anfall per dag men 2 dagar i sträck och sen kan det gå månader till nästa anfall, så man vet aldrig. Men det blir värre i samband med löp och skendräktighet och hon ska snart löpa.

Tack för omtanken! =)
/Patricia

Gudrun sa...

Man har olika styrkor och det är tur, hur skulle jorden annars se ut. ;)
Nu blev jag nyfiken, vad håller du på med? ;-)

Yvonne L sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Yvonne L sa...

Jenny: Haha, då har jag lyckats med mitt uppsåt! ;0)

Ulla: Det låter smaskigt med en massa hembakat! Himla tur att du inte låter gästerna gå hem hungriga! :D

Patricia: Ja, man lär sig väl leva med det, men det måste ändå vara en oro hela tiden. Skönt i alla fall att hon inte får anfall varje dag och att det ibland kan gå långa perioder. Hon är i alla fall en jättefin tjej, till och med Higgins tyckte det fast att han inte gillar stora hundar. :0)

Gudrun: Visst är det tur att alla är annorlunda! Sen kan jag ju inte tala om vad jag håller på med, då är det ju ingen hemlis! ;0)

Gun sa...

Jag är inte heller speciellt pyntig jämfört med många andra, men lite tomtar åker fram i alla fall.

Yvonne L sa...

Gun: Man kan göra som jag, åka hem till syrran och fira jul! Då får hon pynta!! :D

Bibbi sa...

Ha ha! Du är ju rolig du;P
Har lyckats missa flera små inlägg ser jag. Jobbar lite för mycket...

Yvonne L sa...

Bibbi: Som arbetssökande sitter jag ju vid datorn rätt mycket, och när jag får en idé kan jag snabbt kasta ut den i bloggen. Eller så när jag har extra fantasi någon dag kan jag förbereda utkast som jag tar till när jag inte kan komma på något att blogga om eller om jag inte hinner göra något nytt!