2009-11-09

Grå, grå, grå

Alltså vad är det med november? Vem har bestämt att det ska vara en sån grå och trist månad?

Så här inspirerande grått var det precis hela dagen i lördags. Hur trist som helst med andra ord. Nu visade det sig att gårdagen var ännu tristare än lördagen, för i lördags var det åtminstone torrt vilket det alltså inte var igår.


Trots att det var blött och trist igår så var det inte riktigt samma nyans av grått som i lördags, men det hade ju varit trevligt med lite sol. Änderna på bilden hade nog tyckt det varit trevligt om jag haft med mig gammalt bröd till dem. De kom farande i högsta fart mot den lilla bron när Higgins och jag gick över, men de fick lov att ta besvikelsen och vänta på att någon annan skulle komma och ge dem något ätbart.

Idag har kameran legat i fickan hela dagen, har inte hittat något skoj värt att ta upp den för. Med andra ord ytterligare en grå dag. Kan man kanske få beställa lite sol tills imorgon, eller är det för sent att lägga in en beställning nu?

5 kommentarer:

Uttan sa...

Jag har också beställ sol men tror det verkar som det inte är någon som tar emot beställningar just nu.

Sköt om dej!
Kram!

Yvonne L sa...

Uttan: Kanske den som tar emot såna beställningar åkt på solsemester!

Gun sa...

Ja visst är november trist, men gör ett försök att lägga in en beställning. Det kan funka.

Bibbi sa...

Du behöver flytta till Norrland ett tag å´få lite snö;) Inte för att vi har så mycket men... Jag hoppas på lite till innan advent. Jag hör till dem som vill ha mycket snö nu och fram till mars. Sen ska det bli vår på en vecka helst....
Sen bara måste jag beundradig om du inte pyntar till advent. Det är ju något av det roligaste jag vet;) Urfjompig, jag vet. Men till och med städa är ju kul när det är jul;P

Yvonne L sa...

Gun: Än har beställningen inte funkat!

Bibbi: Snö kan vara ganska så trevligt, om inte annat så lyser det ju upp allt det mörka! Men det får inte ligga för länge eller vara för slaskigt!
Städa är inte roligt ens till jul!