2010-01-15

Det har gått över

Jag satt och letade efter en sak i min blogg och upptäckte några saker:
  • I början av mitt bloggande hade jag inte så många bilder här utan mest text. Bilderna tänkte jag ha koncentrerade på min hemsida. Nu har jag bilder både här och på hemsidan, fast det brukar ta tid innan jag kommer mig för med att uppdatera just hemsidan. Här trakasserar jag ju bloggvärlden flera gånger om dagen.
  • I början bloggade jag inte så ofta heller. Det var nog mest för att jag inte var säker på om jag skulle tycka det var något att hålla på med. Nu kan det som sagt bli flera uppdateringar per dag, speciellt när jag ändå sitter vid datorn mest hela tiden i jakt på nytt jobb.
  • Ett tag förra året hade jag emellanåt jätteont i vänster armbåge. Jag bestämde mig för att det nog var tennisarmbåge men jag gjorde ingenting åt det. Några tyckte jag skulle kontakta vårdcentralen och se till att få hjälp, men det gjorde jag naturligtvis inte. Det kom väl en massa andra viktigare saker ivägen antar jag. Jag kände av det onda då och då långt in på sommaren, men nu när jag läste mitt inlägg insåg jag att jag inte känt något på väldigt länge. Då har det nog gått över av sig självt.
Nu har jag helt glömt bort syftet med det här inlägget så nu är det också över.

8 kommentarer:

Wannabe sa...

haha vad roligt avslut :-D ibland har man en tanke när man börjar skriva och sen är det bara borta.. då kan man välja att inte publicera, eller publicera och fylla på senare när man kommer på vad det var man ville ha sagt.. Det är det som är så bra med bloggar! :-)

Yvonne L sa...

Wannabe: Nu hade jag ju skrivit så pass mycket att det kändes lika bra att publicera. Jag tvivlar dessutom starkt på att jag kommer att komma på vad det var jag tänkt skriva! :D

Wildhearts sa...

Hahaha! Vilket härligt slut. Det är alltid lika roligt att läsa dina tankar.

Yvonne L sa...

Wildhearts: Jag tog postens reklam för några år sedan på orden. "Skriv som du tänker" eller något sånt... :D

Bia sa...

Visst är det bra med blogg! Hur skulle man annars komma ihåg allt man sett och gjort. Jag använder min blogg som uppslagsverk, kollar när jag hittat första tussilagon tidigare vårar, till exempel.

Yvonne L sa...

Bia: Blogg är väldigt bra när det gäller att titta tillbaka! Jag har ju bilddagboken på hemsidan, men där är det ju i princip bara bilder och ytterst lite text. Spännande egentligen att man kan använda sin egen blogg som uppslagsverk!

Jenny sa...

Kanske var det bara en tillfällig inflammation, de kan vara sega men brukar ju oftast läka av sig själva med tiden. Tycker det är bra att du bloggar oftare nu, även om jag inte hinner läsa så ofta. Men dina ord är intressanta, roliga och locka ofta till skratt och eftertänksamma hummanden. :)

Yvonne L sa...

Jenny: Troligen var det någon sorts segdragen muskelinflammation som läkte ut av sig själv. Jag brukar tänka så vad det än är att "det går nog över snart".
Jag kom ju på att det är väldigt roligt att blogga, då får jag lite utlopp för mina märkliga funderingar också! :D