2009-12-30

Det hade kunnat bli årets bild...

Jag fick ju en massa godis i julklapp och det står på bordet här i vardagsrummet. Tidigare i eftermiddags var jag och hämtade några godisbitar för att ha inne i tredjerummet vid stationära datorn där jag satt och höll på med något. På väg tillbaka så tappade jag en godisbit och den försvann in under bokhyllan. Tänkte att jag skulle ta fram den så jag la mig på knäna och försökte se vart godisbiten tagit vägen. Jag låg där med ändan i vädret och kikade och kunde inte förstå vart godiset tagit vägen och plötsligt hörde jag ett litet fnysande. När jag tittade åt sidan fick jag se Higgins stå med sin ända i vädret, kikandes in under bokhyllan. Han hade legat på sin favoritplats under skåpet när jag gick iväg för att hämta godiset, men tydligen blev han nyfiken vad jag höll på med. Kan säga att ingen av oss hittade godisbiten, men däremot hittade jag lite hundleksaker som någon tydligen petat in under hyllan.

9 kommentarer:

Gun sa...

Hahaha! Det måste ha sett riktigt roligt ut!

Jenny sa...

Vilken syn! Attans att jag inte var där med kameran :D

margit sa...

är på M...sjukhuset. Jobbari nat...min 3e. På morronen bär det iväg till min Lasse i Kolsva.
Synd att inge fanns när ni låg där med "ändarna i vädret"...visst skulle det blivit en kanonbild...första sidan i E-kuriren...kanske...
KRAM!! Och önskar dig en fin NYÅRSAFTON!!/Margit

Malin B sa...

Så härligt när man hjälps åt med letandet!!! =)

En spark med uppfällbara hjul skulle jag gilla. Vet i tusan om jag faktiskt inte såg en annons om det för några år sedan i tidningen Land.

Yvonne L sa...

Gun: Troligen!

Jenny: Du skulle mått då va??!! :D

Margit: Även om någon fotat oss med ändorna i vädret vet jag inte om jag lagt ut bilden. Om jag nu inte sålt den för dyra pengar! :D

Malin B: Vi tar det här med att hjälpas åt på allvar! :D
Jag har sett bild på en spark med motor på, det var en man här i stan som tillverkade en sån. Tror det var på 1950-talet. Men nu är det nog mer miljövänligt med bara hjul eller kanske en solcellsmotor!

Em sa...

Hahaha! Synd ingen tog en bild. Hoppas han inte är rädd för smällare och raketer förresten. Madde var fruktansvärt rädd, låg i badrummet och skakade i flera timmar, glömde svälja så det låg alltid en pöl med saliv där efteråt. Inte bra, inte alls bra. Tänk om de kunde hållit på bara en kvart, då hade nog Madde aldrig lärt sig bli rädd ens.

Yvonne L sa...

Em: Higgins tycker inte om smällare och raketer, men så länge vi är inne så blir han bara arg och skäller jättemycket. Han har blivit bättre på att klara av smällar när vi är ute också, men jag försöker ju låta bli att gå ut när det smäller. Fast folk smäller ju av sina raketer i tid och otid så det går ju tyvärr inte att planera.

Jenny sa...

Jamensan, det skulle jag!

Gott nytt år! :D

Yvonne L sa...

Jenny: Hahaha!