2009-12-25

Ifall någon missat

Igår var det julafton ifall någon nu råkat missa det. I vår familj var det naturligtvis min 7-åriga systerson Martin som fick flest paket. Några fördelar ska man väl ha när man är yngst!

Här poserar han i min syster och svågers nya kök iförd några av julklapparna. Det var hockeytröja, knäskydd, plockhandske, målvaktshandske (?) och hjälm så att han ska kunna spela street hockey tillsammans med sina kompisar. Att skydden "hör ihop" var det ingen tvekan om eftersom alla hade eldsflammor på sig.När Higgins och jag kom hem igår kväll gick vi ut på kvällspromenad, och äntligen kunde jag få en hyfsad bild av julbelysningen på Drottninggatan. Ser riktigt juligt ut, eller hur!

5 kommentarer:

Bibbi sa...

Så fint det var, undrar om det har att göra med att det inte kryllar av folk också...;P
Självklart är det barnen som ska ha mest. För oss vuxna är väl ändå gemenskapen viktigast. Tycker för övrigt att julen blivit alldeles för kommersiell..
Men, det är det ju vi konsumenter som rår för.
Ha en skön fortsättning av julen!
Julekram;)

Uttan sa...

Julen är för barnen men visst blir man glad om man får nån julklapp...
Ha en fin fortsättning på Julen!
Kram!

Yvonne L sa...

Bibbi: Gatorna i stan är bäst när bara jag och Higgins är ute och alla andra sitter inne! ;0)
Jag fick minsann två kilo godis i julklapp, så jag har jättemysigt. :D

Uttan: Julklappar är definitivt mest för barnen, men något litet tycker jag vuxna ska få också. Behöver inte alls vara något speciellt.

margit sa...

God fortsättning på JULHELGEN!
Va fin han blev i sin utrustning!!
Visst saknar man "stjärnan" i gatuskyltningen på gatan ändå? Det har dom väl haft alla nadra år eller är det fel på minnet?
Åker till Mälarsjukhuset från Kolsva igen för arr jobba på "min gynavdelning" i natt. Åter till min Lasse i Kolsva i morronbitti. Och det har snöat lite och kommer väl att bli oväder i natt...
Kramen!!/Margit

Yvonne L sa...

Margit: Jag kommer inte ihåg om det var någon stjärna, men tidigare var det ju mer som stora lyktor som kändes lite oroväckande att ha ovanför huvudet!
Vi får hoppas att det inte blir alltför mycket oväder, då blir det ju inte roligt för dig att åka tillbaka till Kolsva imorgon.