2009-12-04

Himla tur att jag inte är så mycket för att köpa chokladaskar

Det ska tydligen bytas ut chokladpraliner i Aladdinasken till nästa jul. Det har ju varit reklam på tv att man kan gå in och rösta på den pralin man tycker bäst om så att den får vara kvar. Jag gick in för att rösta nu, men så ångrade jag mig. Min favorit verkar nämligen reda vara borta. Den enda pralin jag tyckte riktigt mycket om i hela asken. Fransk nougat. Den finns inte!! Om jag hade fått bestämma hade hela Aladdinasken varit fylld med just Fransk nougat. Men då hade det ju förstås varit en Fransk nougatask. Så istället för att ge mig Aladdinaskar kan ni ge mig Fransk nougat, sån där vit seg god nougat täckt med mörk choklad. Mums!

Jag röstade alltså inte, men jag vet ju att det finns människor som kanske har andra Aladdin-favoriter, och om ni inte kommer ihåg adressen till sidan ni röstar på så hittar ni den här.

3 kommentarer:

Gun sa...

Jag har varit in där och röstat, men minns inte ens vad jag röstade på. Jag törs inte äta ur chokladaskar ändå för jag är nötallergiker och ver aldrig vilka som innehåller nötter.

Jenny sa...

För några år sedan tog de bort några av mina favorit och sedan jag var barn har inget nytt tillkommit som jag gillar så jag köper dem inte längre. Om jag nu måste köpa chokladaskar blir det sådana där allt innehåll är samma (ex Wienernougat, After Eight eller Noblesse).

Yvonne L sa...

Gun: Nötter petar de ju in i det mesta verkar det som, så jag är glad att jag inte är nötallergiker. (Undrar om man kan säga att man är allergisk mot romrussin?)

Jenny: De få gånger jag köper chokladask till mig själv är det typ After Eight, Noblesse eller Toffifee. Fyllda praliner är jag inte mycket för.