2009-12-17

Så tröttsamt!

Jag har ju tjatat några dagar om att jag inte fått iväg mina julkort. Nu hade jag tänkt få det ur världen, men det sket sig så jag får göra färdigt imorgon. Jag har sju kort som ska ut i världen utanför Sverige, närmare bestämt till medlemmar på en cockerlista. Vi har i ungefär 7 år nu haft julkortsutbyte, och i år är vi alltså 8 stycken som deltar. När vi var som flest var vi närapå 20 stycken. Det är mer eller mindre ett "krav" att kortet ska följas åt av en bild på hunden/hundarna man är matte eller husse till. Jag har köpt fina dubbla kort som jag skrivit idag, och så skulle jag fixa med en bild på Higgins. Har dragit ut på det eftersom vi ju inte haft någon snö, och eftersom några av de i julkortsutbytet bor i Australien där de inte får snö uppskattas alltid snökort mest. Nu har jag suttit och trixat och grejat med Photoshop och fått till en ok bild att printa ut och skicka med, och vad händer då? Jo, färgen i skrivaren tar tvärslut! Jag får alltså gå ner på stan imorgon och få bilderna utskrivna på Expert eller något sånt så jag får iväg breven senast imorgon eftermiddag.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Skulle inte inrikeskorten varit postade före den 16:e.. och de internationella den 13:e...? :D För att komma fram till jul alltså? :D

Yvonne L sa...

Jenny: Jo, det känner jag igen! Jag tror aldrig jag fått iväg mina julkort i tid. Någonsin. De svenska kommer oftast fram innan jul, och de internationella har oftast kommit fram innan nyår.