2009-12-18

Hon kan nog inte skylla på stress...

Helt sanslöst, en kvinna som blev kontrollerad ute på Ica Ekängen vid sån där självscanning hade "glömt" att scanna varor för nästan 9000:- häromdagen! Om man säger så här, jag tror inte på att hon missat eller glömt. Jag tror hon lät bli att scanna med avsikt. Men det är bara vad jag tror förstås. Hon kanske är exeptionellt glömsk den här kvinnan.

7 kommentarer:

Gun sa...

Herregud! Jag tror som du!

anemonen sa...

Går det så går det eller så har hon någon form av senilitet.

Yvonne L sa...

Gun: Visst är det otroligt vad en del tar sig för!

@nemonen: Jag tror definitivt hon körde en "går det så går det", enligt artikeln var hon bara 42 år. Men jag tvivlar på att hon kommer att handla i den butiken igen.

Em sa...

Hahaha! Det finns otroooligt många glömska människor..

Jenny sa...

Det går ju över gränsen för grov stöld, så det lär bli kännbart för henne. :P Tror inte heller hon "glömt". Vi har glömt en gång, en förpackning pulversås, och hade istället dubbelt av något annat bjäfs. Det kan bli så när man scannar in en vara och trycker - på fel vara. Med tanke på hur många gånger man kommit hem och noterat att man inte fått sin rabatt, eller fått fel pris på en vara som var "dagens erbjudande" går det ihop för de flesta, utom stortjuvar som glömmer scanna in varor för samma summa vi handlar mat för på 2-3 månader. :P

Gudrun sa...

Ja, det låter helt otroligt. Man kan ju undra hur mycket affärerna förlorar på självscanning.
Dumt att skylla på stress, hon måste vara dum, konstigt att hon hittade till affären.
Ha det gott.

Yvonne L sa...

Em: Just det...

Jenny: Visst hade hon fått ihop varor för mycket pengar! Måste vara en stooooor familj. Själv hade jag glömt scanna potatisen senasst jag blev kollad, och det var den ohyggliga summan av typ 7 kronor... Konstigt nog har jag inte bivit kollad sen dess. Men nu kanske de kommer att kolla alla kunder oftare ett tag framöver.

Gudrun: Visst är det märkligt att hon hittade till affären!