2009-12-09

Bakvända kalendern - 16

Då har vi kommit fram till lucka 9, eller det är väl bäst att säga den 9 december vilket i den bakvända kalendern representeras av 16.

Idag är det 16 låtar med Tina Turner till julafton.

Ifall någon missat det, Tina Turner är min favorit, jag har sett henne live två gånger och tröttnar nog aldrig på hennes låtar. Jag gillar inte bara det hon gjort som soloartist, utan även det hon gjorde tillsammans med Ike Turner som väl i och för sig var en skitstövel. Men han gjorde ju en del bra låtar. Nu är det klart att precis alla låtar Tina sjungit är inte jättebra, en del är faktiskt inte ens i närheten av bra, men de jag inte tycker om lyssnar jag naturligtvis inte på. De 16 låtar som är med här behöver inte nödvändigtvis vara de jag tycker är bäst, men jag tycker att alla är bra. Helt otroligt förresten att Tina fyllde 70 år förra måndaden!

Har du Spotify och vill höra de här 16 låtarna? Jag tror det ska funka om du trycker här. Om jag gjort rätt borde du hamna på min lilla spellista specialtillverkad för detta ändamål.

(Normalt sett brukar jag ha humor med som en etikett på min nedräkning, men det passar inte in här. Om jag inte tyckt om Tina Turner hade det kanske funkat, men det här blev den seriösaste nedräkningen hittills! Fast roligt är det ändå.)

5 kommentarer:

Gun sa...

Vad kul att du sett Tina Turner. Det är jätteroligt att gå på konsert, men jag har inte gjort det så många gånger. Jag såg 10CC när jag var ung, sen har jag varit i Globen och sett Prince och Bryan Adams. Det var underbart.

Em sa...

Hahaha! Min x-man brukade säga att han aldrig skulle kunna vara otrogen, men om TINA TURNER erbjöd sig så ville han slå till! :D

Yvonne L sa...

Gun: Konserter är jätteroliga, och jag har sett några stycken. Dire Straits och Phil Collins är har jag också sett två gånger var till exempel. :)

Em: Han kanske bara menade att han hellre hörde Tina sjunga? :D

Bia sa...

Kul! Det fungerade! Nu har jag din spellista, tack för den!

Yvonne L sa...

Bia: Så kul! Jag var lite osäker på om det verkligen funkade!!