2009-12-08

Nu blev det ljus på ett hus


Eftermiddagspromenaden tog oss genom Rothoffsparken bland annat, och där har de legat i. Hela framsidan av Rothoffsvillan där numera Eskilstuna Turistbyrå ligger samt Kafé Kaka har sin parkfilial har blivit insvept i ljus. De höll på med finjusteringarna verkade det som, det var i alla fall någon som klättrade omkring på en stege när vi gick förbi. Får försöka ta en bättre bild när det inte står en massa bilar framför och helst utan en folk också. 

När vi kom in så gjorde jag julköttbullar. Eller egentligen är det förstås helt vanliga köttbullar, men jag ska ha med mig dem till syrran med familj eftersom vi ska fira julen där. Sen satte jag mig vid datorn och kolla så söta pingviner jag hittade!

3 kommentarer:

Lilla a sa...

Tusen tack för dina boktips! Det kändes lite som en för tidig jul med alla härliga kommentarer med förslag på bra böcker. Det kommer dröja år innan jag behöver be om råd igen för nu har jag en hel uppsjö med böcker att välja på.

Hoppas du får en riktigt trevlig kväll.

Kram lilla a

Lilla a sa...

Hej igen.

Glömde säga att vi redan läst "Ninas resa". Det var faktiskt på en träff hemma hos mig som den röstades fram. Jag gillade den jättemycket!

Kram, kram

Yvonne L sa...

Lilla a: Jag såg att du hade fått en hel del tips när jag var och lämnade mina. Tänkte att jag tar några äldre böcker så det inte bara blir nytt!