2009-12-28

Otäcka fåglar!


Jättekonstig oskarp bild, jag vet, men om man klickar på den blir den i alla fall lite större. Det man ser som skuggor bland grenarna kan tas för löv,  men det är otäcka fåglar! De sitter ofta däruppe i träden, hundratals fåglar, och skränar och skiter ner på trottaren. Alltid när Higgins och jag ska gå den gatan tittar jag noga efter om fåglarna är där, och är de det går vi över till andra sidan. Jag tycker verkligen det är obehagligt med fågelflockar!

5 kommentarer:

olatidman sa...

haha men oj!

trevlig kväll:)

Gun sa...

Är det kajor kanske? Vi har stora kaj-flockar i Uppsala. Folk hatar dem verkligen för de stör och förstör där de drar fram.

Husan sa...

Tänk, det där är ett stadsproblem. Här på landet har vi höken som flyger över hönsgården. Det är min fasa. :D

Kram

Jenny sa...

Är det nere vid nån (vid pinnen?)? Har sett läskiga fåglar där när jag varit inne istan, bajsar på allt gör de också. ;) Hitchcock hade nog besökt Eskilstuna tror jag.

Yvonne L sa...

olatidman: Just det, oj kan man säga! ;) Trevlig kväll själv!

Gun: Ja, det är kajor, så de kanske är kusiner med kajorna hos er!

Husan: Jag skulle hellre ha ett par hökar som flög omkring istället för de äckliga kajorna. Speciellt som jag inte har några höns!

Jenny: Nä, inte ända nere vid pinnen, utan gatan som går upp bakom Sporthallen vid Rademachersmedjorna. Men nere över ån runt pinnen brukar det svärma av såna äckliga kajor framåt kvällningen.