2009-12-15

Exhalterad

Nu när det nog snöat 24 timmar i sträck blir man ju smått exhalterad efter de senaste månadernas gråa, blöta, mörka och tråkiga väder. Därför lite fler snöbilder!


Tre plogartraktorer som stod parkerade på en gata när vi passerade förbi på dagens första promenad. Troligen hade de varit igång sen tidigt imorse, så de var nog och fikade. Det ligger nämligen ett fik en liten bit längre fram på gatan. Undrar förresten hur länge sen det var Egoinas mamma såg snöplogar, hon har ju tydligen i alla fall inte sett snöpinnar på år och dag. Men så bor hon ju i Skåne också, så här långt norrut - nästan i fjälltrakterna - i Eskilstuna så har vi faktiskt både snöpinnar och plogartraktorer varje vinter. De kanske inte kommer till nytta varje vinter, men vi har dem i alla fall!


På eftermiddagen var det så här fint i Stadsparken. Jag såg igår kväll när vi gick på andra sidan ån att det kommit upp en ljusslinga i ett av träden i parken. Eller rättare sagt visste jag egentligen om det eftersom jag sett en dag när de monterade upp slingan, men jag hade inte sett den tänd förrän igår kväll.

Nu har grannen satt igång och borra med slagborren, så jag tror det är bäst att vi ger oss ut på kvällspromenad nu.

3 kommentarer:

Em sa...

Ja, ja, ja, jag vet att alla har snö och vinter nu bortsett från mig här i Landskrona. :D
Sv: Hahaha! Vi är duktiga vi! :D // Jag jobbar bara 50% (har sjukpension på resten) och det är rätt många småföretag som tycker det är toppen att man inte jobbar mer. Antagligen kommer behovet att öka där jag jobbar, men då skall jag försöka att jobba mera också. Jag har verkligen tur, jag trivs otroligt bra i mitt jobb. Är du arbetslös? Då håller jag tummarna för dig!

Uttan sa...

Uj vi har fått 2 dm i dag...så nu så klara Vi oss ett tag.
I morgon vill vi ha SOL!!!!

Kram!

Yvonne L sa...

Em: Jag kan kanske maila lite snö till dig... ;0)
Visst är det roligt när man har jobb man trivs med! Såna har jag också haft, och förhoppningsvis dyker det snart upp ett nytt!Tack för tumhållningen!

Uttan: Sol vore trevligt, och gärna ett par grader kallt istället för runt 0 som vi haft här idag.