2009-12-02

Minusgrader och frost


Idag när vi gick ut på dagens första promenad var det minusgrader, solsken och frost på marken. Higgins firade med säsongens första frostänglar. Det är fortfarande minusgrader, sol och frost så det kommer att bli ännu en promenad ytan att behöva torka tassar, ben och mage när vi kommer in. Det är något vi inte blivit bortskämda med senaste månaden. Higgins är lycklig!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Härligt! Stella gjorde liknande på balkongen häromdagen, fast det var inte frost... utan regn... ;) Hon är inte lika smart som Higgins. Idag har det varit helt underbart väder, varit ute jag med. :)

Yvonne L sa...

Jenny: Stella kan få gå en kurs hos Higgins trots att hon är en katt! ;0)

Lisa sa...

Haha... Han är ju bara för söt när han gör sina frostänglar! Man riktigt hör hur han myser. Och du tänker väl samtidigt på hur mycket gräs han samlar på sig i pälsen, som du måste borsta bort sen... ;)

Yvonne L sa...

Lisa: Han har jätteroligt när han håller på! Nu var det ju så länge sen han hade en chans att göra änglar ute eftersom det varit blött, så jag lät honom hållas. Dessutom var det i början av promenaden, så jag räknade med att eventuellt gräs skulle ramla av på vägen! :D