2009-12-02

Så märkligt

Det var lite märkligt att ge sig ut på dagens första promenad och så sken solen! Nu har det varit två dagar då det inte regnat på hela dagen och det är ju inte något man är van vid med tanke på hur mycket regn det kommit under november. Inte nog med att solen sken, som jag nämnt tidigare så var det minusgrader och frost!

Det såg nästan lite juligt ut med frosten på rönnbären. Bäst av allt, det har varit minusgrader hela dagen så frosten är kvar.

Förhoppningsvis blir det lika fint väder imorgon, då kan jag fortsätta med tvättprojektet jag inledde idag. Det har ju gått åt en hel del handdukar till att torka blöt och smutsig hund med under november månad, och idag åkte de in i tvättmaskinen för välbehövlig rengörning. De hamnar liksom i en hög ute i hallen eftersom jag inte vill lägga dem bland min övriga tvätt, och det är alltid flera handdukar på gång samtidigt. Imorgon är tanken att jag ska tvätta några filtar, de som Higgins brukar få ligga insvept i när han är blöt. Jag hade visserligen hunnit med att tvätta dem idag, men jag har inte plats att hänga upp både handdukar och filtar samtidigt. Men jag ska ju ha något att göra imorgon också.

7 kommentarer:

Gun sa...

Kan tänka mig att det blir en hel del tvätt när man har hund. Och städning kanske. Men det är nog värt det antar jag.
Det är härligt med sol och minusgrader!:)

Yvonne L sa...

Gun: När vädret är som det var i november blir det mycket tvätt och extra städning. Men det är definitivt värt allt jobb!

Jenny sa...

Det är ju härligt med frost, fast jag hade gärna haft liiite kallare, och mer frost, mer fina stjärnor på träd och löv. De där rönnbären går igen i de flesta fotobloggar idag tydligen! :D

mille sa...

Ja i Stockholm får vi vara glada för att det vita kommer underifrån. Frosten liksom växer på mark och träd. Härligt!! :)

Yvonne L sa...

Jenny: Asch, -6 som vi hade här var väl ungefär lagom. Idag är det bara -1 och mulet. Jättetrist.

Mille: Det verkar som om Stockholm och Eskilstuna håller sig med samma typ av väder. Men växande frost är inte fel alls!

Jenny sa...

Kul att ni hade så kallt, vi hade -2 igår och plusgrader idag... :P

Yvonne L sa...

Jenny: Nu på eftermiddagen var det sådär otroligt dimmigt igen, fast fortfarande någon grad kallt i varje fall.